1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. Karaja Make Up esindus rõõmustab ilumessil kliente ja koostööpartnereid
Karaja Make Up esindus rõõmustab ilumessil kliente ja koostööpartnereid

Karaja Make Up esindus rõõmustab ilumessil kliente ja koostööpartnereid

ilumess2014Tuleval nädalavahetusel leiab Karaja kosmeetikasarja austajaskond messikeskusest Karaja Make Up Eesti boksi (C-023), kus teenindavad asjalikud konsultandid ja üllatavad huvilisi uusimate pakkumistega.

Karaja kosmeetikasari on loodud nii noortele kui küpses eas naistele, püües luua alati värsket ja ajaga kaasaskäivat veetlust. Bränd toob iga kuue kuu järel turule uued värvid ja tooted, millega kaasnevad alati ka soodustused, kingitused ja eripakkumised.

Karaja tõotab muutuda üha enam moe valdkonna arvamusliidriks, säilitades samas oma uuendusliku veetluse tavapäraseid väljendusvahendeid kõrvale lükkamata. Tootja peamiseks sooviks on sarjas loomingulisuse rõhutamine, ülimaks püüdluseks aga luua aina uudsemaid tooteid, mis on võimaldanud firmal jätkata pikaajalist ärikoostööd suurte kauplusekettidega USA-s (näiteks Saks Fifth Avenue, Bonweitteller, Henry Bendel, Allied Stores International, Van Buren May Department), kes peavad Karaja Make Up´i asendamatuks partneriks uudistoodete pidevail otsinguil.

Tooteid on võimalik osta ka Armina e-poest.

Ilumess „Ilu Sõnum 2014“ toimub 10. kuni 12. oktoobrini Eesti Näituste Messikeskuses. Tule ja vii kurssi end ilumaaima värskeima sõnumiga!

Head Uudised GoodNews