1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. Karaja uues tootevalikus on suur valik uusi lauvärvipalette!
Karaja uues tootevalikus on suur valik uusi lauvärvipalette!

Karaja uues tootevalikus on suur valik uusi lauvärvipalette!

Karaja uues tootevalikus on suur valik uusi lauvärvipalette!Itaalia professionaalne meigibränd Karaja loodi 1985 aastal. Brändi asutaja Mauro Peredzolli on loonud ka miljonite naiste lemmiku – päikesepuudri. Samuti on tema esimene, kes tõi turule põsepuna, kus väikeses karbis on peegel ja pintsel. Karaja on tuntud laia tootevaliku, looduslike komponentide ning väga hea hinna ja kvaliteedi suhte poolest. Karaja tooted on müügil Tallinna Kaubamaja Ilumaailmas ja mitmetes ilusalongides üle Eesti.

Karaja soovib oma klientidele head uut algavat aastat ning tutvustab oma uusi tooteid.

Jaanuaris tutvustab Karja kahte toodet Karaja laialdasest lauvärvivalikust. Aquacolor lauvärve saab kasutada nii kuivalt, kui niiskelt.

Kuivalt kasutades saavutatakse poolläbipaistev hele efekt, pintslit niisutades saab tugevama ja katvama tulemuse. Lauvärvid on tugeva pigmendiga ja kergesti hajutatavad.

Värskeimaks uudiseks on Karaja uus N-Eyes lauvärvipalett. 18 pigmendirikast ja intensiivset värvitooni kasutamiseks igapäevaselt ja säramaks peoõhtul!

Karaja tooted on saadaval: Tallinna Kaubamaja Ilumaailmas, Tallinnas Kotzebue 9, Kuressaares Lossipärl ilusalongis, Viljandis Christina Ilusalongis, Pärnus Tiandri kosmeetikasalongis, Võrus Salonboutiques ja Tartus Ilulaegas Ilusalongis.

Tuuli Mäemat
Ilu&Mood toimetaja

Head Uudised GoodNews