1. Avaleht
  2. Mood tänavalt
  3. Kärt Harolski on tüdruk, kelle kireks on tantsimine ja hip-hop stiil!
Kärt Harolski on tüdruk, kelle kireks on tantsimine ja hip-hop stiil!

Kärt Harolski on tüdruk, kelle kireks on tantsimine ja hip-hop stiil!

mood tänavalt, kärt harolski 3Kärt on tüdruk, kes valib alati peole minnes pigem mugavad, kui kaunid rõivad. Tema kireks on tantsimine ning hip-hop stiil. Just see stiilivalik väljendub ka tema riietes.

Kärt soovib, et eestlased oleksid julgemad riietuse valikus ning ütleb: “OLGE JULGEMAD!!! Proovige uusi asju. Teile küll ei pruugi see alguses meeldida, proovida võib ju siiski. Kes teab, äkki olete tagasihoidlikkuse tõttu paljust ilma jäänud. Äkki leiate endale sootuks teistsuguse stiili, milles end kindlalt tunda. Ärge muretsege teiste arvamuse pärast!”

Kärt, kui peaksid kirjeldama oma stiili viie sõnaga, siis kuidas see kõlaks?

Julge, mugav, lihtne, silmapaistev, huvitav.

Mis või kes on mänginud rolli sinu stiili kujunemisel?

Kindlasti on suurt rolli mänginud muusika, mida kuulan ning ka sõbrad.

Kui suur roll üldse sinu elus on moel, kas järgid ka uusi moode pidevalt?

Moel on mu elus väga oluline roll, kuid üldiselt viimane kõrgmood mind ei köida. Olen juba mitu aastat olnud sama stiiliga. Aga samas võin väita, et kasutan erinevaid üksikuid detaile uusimatest moodidest enda outfiti ilmestamiseks.

Millega tegeled vabal ajal ja kuidas sinu hobid su riietust mõjutavad?

Kõige rohkem tegelen hip-hop tantsuga. Olen sellega tegelenud umbes 6 aastat ning ma arvan, et just see ongi mu stiili kujundanud. Samuti tegelen ka laulmise ja näitlemisega. Huvitun väga ekstreemspordist ning hoian end hilisemate korvpalliuudistega kursis. Mu hobid mõjutavad kindlasti mu stiili. Tänu nendele huvidele on mu isiklik stiil sportlik ja mugav, et saaks palju liikuda ja tegeleda päeva jooksul erinevate asjadega.

Millised on sinu lemmikud poed?

Lemmikud on internetipoed everything5pounds.com ja missrebel.uk, sest seal on lahedad asjad väga mõistliku hinnaga.

Kui aga rääkida poodidest kaubanduskeskustes, siis eelistan Talli Weijl-i, Cropp Towni ja House-i. Siiski suure osa enda riietest olen soetanud ka kasutatud asjade poest, kirbuturgudelt ja laatadelt.

On sul mõni tõeline lemmik riideese?

Kindlat lemmikut ei olegi aga kappi vaadates on kindlasti ülekaalus erinevad särgid. Aksessuaaridest läbi aegade lemmikud on päikeseprillid. Nendest ei saa kunagi üle ega ümber. Mulle meeldib hirmsasti kanda ka mütse (beanied, snapbackid).

Kuidas riietud reede õhtul välja minnes? Aga pühapäeva õhtul kodus olles?

Kui peaksin reede õhtul välja klubidesse minema, panen tavaliselt selga teksad/retuusid, mugava pluusi ja ketsid, et mugav tantsida oleks. Kindlasti ei puudu outfitist mingi lahe müts ja suvel päikeseprillid. Mulle ei meeldi käija kõrgete kontsade ja miniseelikuga, sest see tekitab minus ebamugavust ja ma tunnen end piiratult. Muidugi on ka kordi, kui on seeliku tuju, aga seda juhtub väga harva.

Pühapäeva õhtul kodus olles tahan eelkõige, et mul oleks võimalikult mugav ja hea olla. Suvel kannan tavaliselt lühikesi pükse ja maikat, talvel mõnusat suurt kampsunit, retuuse, karvaseid sokke ja susse.

Milline on see rõivaese, mida sa kunagi selga ei paneks?

Ma ei paneks mitte kunagi selga liiga lühikest seelikut.

Kas sulle meeldib erinevaid stiile ja ajastuid kokku miksida?

Jah, meeldib küll. Kõige lemmikum mix on kaheksakümnendad ja tänapäeva soft grunge. Need kaks, pealtnäha äärmuslikku stiili annavad kokku ühe mugava ja huvitava outfiti.

Kes on su lemmik disainer?

mood tänavalt, kärt harolski 5Mul ei ole kindlat lemmikut, aga silma on jäänud COKA. Mul on üks tema poolt tehtud jope ja see on nii mõnus ning täpselt selline, nagu tellimuses kirjas oli. Olen sellega väga rahul.

Millise riigi riietumisstiil on sinu jaoks kõige huvitavam?

Kõige huvitavam riietumisstiil on Inglismaal või Ameerikas, sest seal on nii palju lahedaid poode ja stiilset kaupa. Inimesed mujal riikides on ka julgemad, mis muudab üldise tänavapildi ka näiteks Londoni või New York-i tänavatel äärmiselt värvikaks. Silm kohe puhkab.

Mida soovitaksid eestlastele rõivaste valiku osas?

Olge julgemad! Proovige uusi asju. Teile küll ei pruugi see alguses meeldida, kuid proovida võib ju siiski. Kes teab, äkki olete tagasihoidlikkuse tõttu paljust ilma jäänud. Äkki leiate endale sootuks teistsuguse stiili, milles end kindlalt tunda. Ärge muretsege teiste arvamuse pärast!

Kas kingad või tennised?

Tennised.

Tuuli Mäemat
Ilu&Mood toimetaja

Head Uudised GoodNews