1. Avaleht
  2. Nõuanded
  3. Kasulikud ilujuhised pidudehooajaks
Kasulikud ilujuhised pidudehooajaks

Kasulikud ilujuhised pidudehooajaks

ilujuhised
Foto: Shutterstock

Detsember on aasta piduderohkeim kuu, mil tähistamist vajavad mitmed üritused nii kolleegide, sõprade kui perega. Tavapärasest kiiremal perioodil kipub nappima aega puhkamiseks, mistõttu on esimesed väsimust reetvad märgid kerged tekkima.

Neid on aga võimalik lihtsate nippidega peita. Dove’i  brändijuht Kertu-Kai Põldvere on koostanud lihtsa ilujuhise, millega end pidude eel ja vahel taas särama lüüa.

Valmista nahk ette

Esimene samm puhanud naha saavutamiseks on selle koorimine, mis aitab puhastada ummistunud poore ning väsinud nahalt surnud naharakud eemaldada. Tundlikuma naha korral võib tavapäraste kehakoorijate asemel proovida koorivat dušigeeli. Selles sisalduvad õrna osakesed aitavad surnud naharakud õrnalt maha pesta, jättes naha seda ärritamata siidiselt pehmeks. Pealegi säästab taoline kaks-ühes toode niigi nappivat aega.

Võlu kuldse kumaga

Kaunist kuldset jumet on pidudehooajaks võimalik saavutada ka talvisel ajal ilma päikeseta. Kõige lihtsam ja ajasäästlikum on kasutada järkjärgulist pruunistavat kreemi. “See kreem sobib ideaalselt ka neile, kes varasemalt pole isepruunistavaid kasutanud, kuna kreemi kantakse kehale nagu tavalist niisutajat. Jõuludeks veelgi pidulikuma ja säravkuldse lõpptulemuse saavutamiseks võivad julgemad kasutada sädelusega isepruunistavat kreemi,” teab Dove’i brändijuht soovitada.

Pese juukseid päev enne

Lisaks kauni jume saavutamisele, vajavad hoolitsust ka juuksed. Kuna juuksurikülastus enne igat üritust on äärmiselt kulukas, siis on võimalik kiharad ka koduste vahenditega särama lüüa. Lisaks igapäevasele juukseõlile võiks enne saabuvat üritust turgutada juukseid ka maski või seerumiga. “Neil, kes on oskuslikud soengutegijad, soovitan ma juuksed päev varem pesta. Nii säästad aega, juustes on vähem staatilist elektrit ning neid on hulga lihtsam soengusse sättida,” jagab Põldvere kavalat nippi.

Ära unusta käsi ja huuli

Käed ja huuled ei pruugi küll olla osa igapäevasest ilurutiinist, kuid eriti talvel vajavad just need kohad igapäevast hoolt. Seega, kui oled taas mõnele üritusele ruttamas, siis pista kotti ka üks käte- ja huulekreem. Hea nipp on käsi külma kätekreemiga masseerida – see mitte ei muuda käsi taas pehmeks, vaid parandab ka vereringet.

Head Uudised GoodNews