1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. KEEP SIZE40 moeüritus pakkus rikkaliku moepopuriid!
KEEP SIZE40 moeüritus pakkus rikkaliku moepopuriid!

KEEP SIZE40 moeüritus pakkus rikkaliku moepopuriid!

Heade uudiste portaali GoodNews peatoimetaja Monika Kuzmina ja Ilu&Mood toimetaja Tuuli Mäemat Endla Disaini show'l osalenud modellidega Foto: Tiit Mõtus
Heade uudiste portaali GoodNews peatoimetaja Monika Kuzmina ja Ilu&Mood toimetaja Tuuli Mäemat Endla Disaini show’l osalenud modellidega
Foto: Tiit Mõtus

Möödunud laupäeval toimus KEEP moesündmuse teine üritus. KEEP moeürituste sari sai avapaugu 12.oktoober, kus avati ürituste sari pidulikult. Moeürituste sarja ideeks on tuua igal kuul kokku ühes suuruses naised Eesti disaini tunnustama ning ostma. Igaks uueks sündmuseks loositakse välja uus suurusnumber.

Kui eelmisel korral oli selleks suuruseks 38, siis seekord tulid kokku naised suurusnumbris 40.

Disaineritest olid esindatud: Tiina Talumees oma naiselike kleitidega, Helen-Valk Varavin säriseva pesuga, Iris Janiver sügistoonides kleitidega ja paljud teised.

Seekord avas ürituse Aleksandra Kirikal oma õrna ja naiseliku muusikapalaga. Järgneva kolme tunni vältel sai näha tõelist moepopuriid moeetenduste näol. Oma disainiga olid laval: Helen Allik Sleepwear, KEEP, NAMARIE, The Artist Design ja Endla Murd disain. Moeetendused pakkusid külalistele ja disaineritele ülevaate praegusest seisust Eesti disainimaailmas. Külalisteni laiusid värskeimad sügise trendid ning toonid.

Moeetenduste vahepeal loositi välja kinkekotte AVON’ilt ning pileteid PÖFF’ilt!

Üritus tõestas, et Eesti naine julgeb tulla välja igas suuruses ning igas suuruses naine on ainulaadne ja kaunis!

Uus moeüritus toimub juba 7.detsember ning siis on rõivanumbriks 36!

Tunnusta Eesti head disaini ning naisi igas suuruses!

Tuuli Mäemat
Ilu&Mood toimetaja

VAATA GALERIID!
Fotod: Tiit Mõtus

Head Uudised GoodNews