1. Avaleht
  2. Mood tänavalt
  3. Kerli Kuldmaa: Enesekindlus on parim outfit!
Kerli Kuldmaa: Enesekindlus on parim outfit!

Kerli Kuldmaa: Enesekindlus on parim outfit!

mood tänavalt, kerli kuld7Kerli on noor neiu, kes ei soovi, et tema stiil või välimus varjutaks tema enda olemust. Ta lemmikuks on kasutatud riiete poed ning suurtesse poodidesse läheb vaid uut moodi uudistama. Tema tõeliseks lemmikuks on üks H&M kampsun, mille bussi ununedes tegi ta elu kiirema jooksu, et sellele järgi joosta.

Kerli, palun räägi oma stiilist!

Minu stiili iseloomustab lihtsuses peituv võlu, mille juures on olulised naiselikkus ja detailid.

Milline nägid välja kümme aastat tagasi?

Kümme aastat tagasi olin teismeeas, kuulasin rokkmuusikat ja väljendasin tol ajal ka oma stiili ükskõiksena ning tõsisena. Seega mustaks lakitud küüned, tennised, lõhkised teksad ja mustad toonid kuulusid kindlasti minu välimuse juurde. Juuksed olid mul siis aga veel blondid.

Kui oluline on sinu jaoks mood ja stiil?

Need on minu jaoks alati väga tähtsal kohal olnud. Mulle meeldib olla moodne ja stiilne, seega hoian end alati moega kursis. Samas mood peab pigem sobituma minu stiiliga, mitte vastupidi.


Kas pigem suured poed või väikesed ja kasutatud riiete peod?

Pigem väikesed kasutatud riiete poed. Olen väga suur kasutatud riiete poodide fänn! Külastan neid mitu korda nädalas ja alati kaasneb sellega suur avastamise ja leidmise rõõm. Ilmselt suurem osa minu garderoobist pärinebki nendest poodidest ja ka eBay’st, mis on minu teine suur lemmik. Suurpoodides käin uusimaid trende uudistamas.

Milline näed välja nädalavahetustel ja milline argipäeval?

mood tänavalt, kerli kuld9Argipäevadel on minu jaoks oluline mugavus. Armastan teksaseid sobitada vastavate toppide, t-särkide või kampsunitega. Nädalavahetused annavad võimaluse külastada erinevaid üritusi ja siis meeldib mulle ka riietust muuta veidi pidulikumaks – siidpluuside, kontsakingade või erinevate aksessuaaride abil. Suur kleidiarmastaja ja seelikufänn ma pole, kuid aeg-ajalt meeldib ka nendega käia.

Milline on sinu pühapäevariietus?

Kuna pühapäevad on üldiselt kodused, siis pehme pusa, dressipüksid ja soojad sokid teevad selle olemise alati mõnusaks.

Mis on sinu lemmik riideese?

Minu lemmikud vahetuvad üsna kiirelt, kuid ilmselt on selleks üks H&M´i kampsun, mis on olnud minu garderoobis juba aastaid ja mille kandmisest ma siiani pole tüdinenud. Kunagi unustasin selle bussi ja kui olin peatuses maha läinud ja selle avastanud, tegin ka ilmselt oma elu kiireima jooksu bussijaama, et see sealt kätte saada. Läks õnneks, sest jõudsin isegi enne bussi kohale! Seega iga asi garderoobis muutub palju väärtuslikumaks, kui sellega kaasneb oma lugu!

Kui palju sul on kingi, kleite või kotte?

mood tänavalt, kerli kuld8Igat ühte neist on mul umbes kümme. See on ilmselt üsna tagasihoidlik arv, kuid ma armastan osta kombineeritavaid kingi, kleite ja kotte, mis sobiksid ka teiste asjadega minu garderoobis.

Milline on sinu jaoks stiilne naine ning stiilne mees?

Pole oluline, kas tegemist on naise või mehega, stiilne on minu jaoks inimene, kes teab, mis talle meeldib ja sobib ning kannab enda valitud asju enesekindlusega. Enesekindlus on parim outfit! Detailid aga määravad ära igaühe stiili eripära.

Kuidas sinu sisu ja olemus läheb kokku välise stiiliga?

Olen loomult rahulik ja tagasihoidlik, seega ei ole ka minu väline stiil liiga ülepakutud. Ma ei ürita olla silmapaistvalt erinev, pigem tahan, et minu stiilis oleks näha mind ennast. Sellepärast arvan, et pigem oskavad minu stiili hinnata need inimesed, kes mind tunnevad ja igapäevaselt näevad.

Kas eestlased võiksid stiilsemad olla?

mood tänavalt, kerli kuld6Kindlasti võiksid. Inimeste enda lohakus ja hoolimatus oma välimuse suhtes ei lase neil seda olla. Kui natukenegi vaeva näha ja läbi mõelda, mida selga pannakse, siis oleks tulemus kindlasti palju parem. Oma välimuse suhtes ei tohiks keegi olla ükskõikne, olenemata vanusest.

Mis sa arvad, kas oled leidnud oma stiili või otsid ja avastad veel?

Olen oma stiili leidnud, kuid kindlasti see täiustub ajaga veelgi. Enese otsimist enam ei ole, kuid arvan, et avastamisrõõm peaks ikka jääma, sest kogu aeg ei saagi meeldida samad asjad.

Kas oled stiilne õnnelik inimene?

Ma usun küll 🙂

Mis on sinu jaoks armastus?

Kui keegi või miski teeb mind õnnelikuks ja muudab mind ennast ning minu elu paremaks. Ma arvan, et see ongi minu jaoks armastus.

Jälgi ka Kerli Blogi SIIN!

Tuuli Mäemat
Ilu&Mood toimetaja

Head Uudised GoodNews