1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. KEVADEKS MIDIKLEIT! Eesti Laulu finalist Johanna Eenma soovitab kevadeks midikleiti
KEVADEKS MIDIKLEIT! Eesti Laulu finalist Johanna Eenma soovitab kevadeks midikleiti

KEVADEKS MIDIKLEIT! Eesti Laulu finalist Johanna Eenma soovitab kevadeks midikleiti

johanna
Johanna Eenma

I Wear* Experimenti kaunihäälne solist ja moetoimetaja Johanna Eenma leiab, et kevadsuvist garderoobi valides võiks julgeda tavapärasest rohkem katsetada. „Kevad on õidepuhkemise aeg ning inimesed võiksid end aeg-ajalt üllatada, proovides ka midagi enda jaoks seni tundmatut,“ rääkis Johanna. Näiteks võiks alustada musta asemel rohkem värvilist kandes. Ise plaanib alati stiilne Johanna võtta viimast selle hooaja ühest suuremast moetrendist ehk kulottidest. Ja kes veel ei tea, siis need on midipikkuses laia lõikega püksid.

Kui kevadsuvise garderoobi täiendamiseks vahendeid napib ja saad endale lubada vaid ühe asja, soovitab Johanna panustada varrukateta mõnusalt langevasse midikleiti. „Seda saab väga mitmekülgselt stiliseerida, panna näiteks pluus peale või alla, kanda kevadjaheduses pükstega ning samas ehetega üles vuntsida õhtuseks ürituseks.“ Johanna enda lemmikesemed kevadsuvises garderoobis on tossud ja kleit: „Kohe, kui lumi ja jää on läinud, tõmban need selga-jalga, sukapükse ma väga ei armasta. Ma ei välistaks kevadsuvisest garderoobist tegelikult esmapilgul ühtegi asja, kõik oleneb alati kandja leidlikkusest ja asjade kokku sobitamisest. Kui ma midagi väldiks, siis oleks see ilmselt soov välja näha nagu iga teine Instagrami piff,“ julgustas Johanna lähtuma riietumisel oma isikupärast.

Johanna Eenma stilistikäekirja näeme peagi kevade oodatuima moesündmuse FIBIT raames, mis toimub 11-12. märtsil Viru Keskuses. Johanna ja Marion Laeva stiliseerida on seal mõlemal päeval toimuv moeetendus „Kevadtuultest suvesoojani“, mis toob vaatajateni Viru Keskuse poodide moeparemiku.

Head Uudised GoodNews