1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. KINGAD PARDAL! Soome disaineri Minna Parikka looming nüüd Finnairi pardal
KINGAD PARDAL! Soome disaineri Minna Parikka looming nüüd Finnairi pardal

KINGAD PARDAL! Soome disaineri Minna Parikka looming nüüd Finnairi pardal

MinnaParikkaPreFall16_TailSneaksFlowerSatin_highresFinnair laiendab oma pardaportaalis Soome disainerkaupade valikut, avades uute Airbus A350 lennukites Minna Parikka kingapoe.

Minna Parikka on tuntud oma lõbusa, kuid julge disaini poolest. Tema brändi üheks ikooniliseks näiteks on jänkukõrvadega kingad, mis on eriti armastatud kuulsuste seas. Tänaseks müüakse Minna Parikka disainitud jalanõusid 25 riigis üle maailma, sealhulgas näiteks ka Selfridges ja Harrodsi kaubamajas Londonis.

Finnairi asepresidendi Jarkko Konttineni sõnul on Minna Parikka kolmas pood, mis on pardaportaalis avatud. “Minna Parikka lisab pardaportaali rõivabrändide Makia ja Ivana Helsinki kõrvale julge disainiga kingad. Soovime tulevikus pakutavat tootevalikut ja reisijate lennukogemust veelgi täiustada,” märkis Konttinen.

Minna Parikka sõnul on tal väga hea meel, et tema loodud seikluslik disain on nüüd saadaval Finnairi pardal. “Olen ka ise tihe lendaja ning mis saaks veel parem algus olla ühele lennureisile, kui uus paar kingi,” märkis Parikka.

Pardaportaali saavad tasuta kasutad kõik A350 lendude Finnairi reisijad. Lisaks saab portaali kaudu lugeda uudiseid, uurida sihtkoha informatsiooni, tellida taksot jpm.

Rohkem infot Minna Parikka poe kohta A350 pardal leiad SIIT.

Head Uudised GoodNews