1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. KRISTIINE LOOKBOOK! Karolin Kuusik: Noored moe-entusiastid tegutsesid nagu profid
KRISTIINE LOOKBOOK! Karolin Kuusik: Noored moe-entusiastid tegutsesid nagu profid

KRISTIINE LOOKBOOK! Karolin Kuusik: Noored moe-entusiastid tegutsesid nagu profid

Kristiine Lookbook2Tänavune Kristiine Keskuse koolilõpu lookbook valmis erandlikult mitte elukutseliste stilistide ja modellide abil vaid kooliõpilaste eestvedamisel. Kaubanduskeskus korraldas 10.-12. klassi õpilastele konkursi, millel osalenud noortest valiti välja 3 stilisti, 3 meikarit-juuksurit ja 10 modelli, kes panid ise kokku moesoovitused koolilõpetajatele.

Tutvu koolinoorte loodud koolilõpu lookbookiga aadressil http://kampaania.kristiine.com.

Konkursi žürii tööd vedanud ning koolinoori projektis toetanud stilist Karolin Kuusik kinnitas, et vaatamata projektis osalenute vanusele töötasid õpilastest stilistid ja juuksurid-meikarid lookbooki kallal innukalt pikki päevi ning tulemus sai äärmiselt professionaalne.

“Noorte pühendumus oli lausa muljetavaldav. Näiteks stilistid veetsid Kristiine Keskuses pildistamist koordineerides ja seda ette valmistades lausa kaks tavalisest pikemat tööpäeva. Nad kõik fännasid oma eriala ning andsid endast parima tulemuse nimel 100%,” kinnitas Kuusik.

Kristiine Lookbook1

Eesti juhtiv stilist tõdes, et Kristiine koolilõpukonkurss avas moemaailmast huvitatud noortele ainulaadse võimaluse lasta fantaasial vabalt lennata ning saada oma töö tulemus jäädvustatud professionaalsel fotograafil.

“Ma usun, et nii modellid, meigikunstnikud kui ka stilistid saavad oma portfooliote jaoks suurepärast pildimaterjali. Ning loomulikult leiavad tänavused koolilõpetajad valmivast lookbookist värskeid ja säravaid ideid, mida kanda oma lõpuaktusel,” kinnitas Kuusik.

Kristiine Lookbook3

Kristiine Keskuse koolilõpukonkursil valiti 96 seast välja 16 koolinoort, kel avanes unikaalne võimalus luua omal äranägemisel koolilõpetajatele lookbook ning osaleda ka selle fotosessioonil. Stilist Karolin Kuusikuga koostasid koolilõpu look-booki tarbeks sobivaid komplekte noored stilistid Iris Kristin Lindvere, Maaike ja Saara-Samantha Steinberg. Võtetel kandsid meigi ja soengute eest vastutavad Emily-Hestia Tammeorg, Laura-Liisa Srubišek ja Hanna Veermäe, keda toetas Marre Naissoo MaxFactorist.

Kristiine Lookbook4

Modellidena astusid esmakordselt elus Eesti juhtiva moefotograafi Kalle Veesaare kaamerasilma ette Christin Pootsmaa, Carol Leiste, Sigrid Tamme, Sandra Alliksaar, Karoliina Velleste, Carolin Kaare, Cristel Veber, Hannes Dreimanis, Erki Ott ja Carl Aluoja.

Head Uudised GoodNews