1. Avaleht
  2. Nõuanded
  3. Kuidas talviseid lisakilosid peita?
Kuidas talviseid lisakilosid peita?

Kuidas talviseid lisakilosid peita?

GN1Talve lühikestel, pimedatel ja külmadel päevadel muutume tavaliselt veidi laisemaks. Kui lisame sellele arvukad pühade aja kiusatused, on selge, et kardetud lisakilod on talvel kerged tulema. Tunnista, et oled sarnase probleemiga korduvalt silmitsi seisnud. Parim lahendus oleks muidugi aktiivsem eluviis, mis ei lase kilodel lisanduda. Kui see aga võimalik pole, võid end aidata mõne riietumistrikiga, mis aitavad talviseid lisakilosid peita.

Nõuanne nr. 1: Kanna riideid, mis on sinu suuruses

See tundub sulle ehk iseenesest mõistetav, kuid vale suurusega riiete kandmine on üks tavalisemaid vigu, mida teevad need, kes soovivad oma keha peita. Kui proovid oma keha riiete taha ära peita, siis esimene instinkt on valida liiga suured riided. Ära tee seda! Riided, mis on just sinu suuruses – mis ei ole sinu keha jaoks liiga väiksed ega liiga suured – tagavad enamasti parima välimuse.
 
Nõuanne nr. 2: Kihid

Väga hea, et on talv! Miks? Sest külm ilm võimaldab kanda riideid mitme kihina, ilma et keegi sind kahtlustavalt vaataks. Rohkemate kihtide kandmine peidab tavaliselt keha vead. Ole ainult ettevaatlik, et sa ei kannaks rohkem kui nelja või viit kihti ning et sinu riided ei oleks liiga paksud – muidu teed olukorra hoopis hullemaks.
 
Nõuanne nr. 3: Kasuta aksessuaare

Mõned inimesed ütlevad, et aksessuaarid on moe kõige olulisem osa. Võime vähemalt nõustuda, et need on kõige olulisem osa talviste lisakilode peitmisel. Vööd ja ehted võivad mõne kehaosa väga efektiivselt ära peita, lisaks saad kasutada spetsiaalseid talveaksessuaare, nagu sallid, kindad ja mütsid. Proovi kasutada erinevad aksessuaarikombinatsioone ning kindlasti jääd tulemustega rahule.

Nõuanne nr. 4: Rõhuta oma parimaid osi

Kui rõhutad oma parimaid kehaosi, ei pane keegi isegi tähele neid, millega sa väga rahul pole. Näita oma jalgu, käsi või kaela ning juhi tähelepanu vähem ideaalsetelt kehaosadelt eemale. Võid ka veidi dekolteed näidata, kuid maitsekuse piires. See mõjub iga kord!

Nõuanne nr. 5: Vali õiged värvid

Tumedad toonid sobivad liigsete kilode peitmiseks tavaliselt paremini. Nende värvidega tundud ka nutikam, seega kanna kindlasti palju musta, tumesinist, pruuni, tumerohelist, tumepunast või lillat.  Kui kannad heledamaid toone, peaksid värvid ja mustrid olema julged – nii juhid tähelepanu oma keha ebatäiustest eemale.

Nõuanne nr. 6: Vertikaalsed ja horisontaalsed mustrid

Kumba sa riietuse juures eelistad, kas vertikaalseid või horisontaalseid mustreid? Me tõesti loodame, et valisid vertikaalsed mustrid, sest nendega on palju lihtsam liigseid kilosid peita. Pea meeles, et horisontaalsete joonte ja mustritega näid laiem, kui tegelikult oled.

Nõuanne nr. 7: Proovi salendavat pesu

Tänapäeva rõivatööstus pakub üpris innovatiivseid lahendusi, et keha ideaalsesse vormi saada. Kas oled kunagi kuulnud salendavast pesust? Spetsiaalne pesud nii meestele kui ka naistele aitab vormida jalgu, tuharaid, puusi, taljet ja rindu. Lihtne, kuid väga efektiivne lahendus!

Nõuanne nr. 8: Kanna avaraid ja voogavaid kangaid

Riided, mis on valmistatud liibuvast kangast, klammerduvad su keha külge ning rõhutavad kõike seda, mida peita soovid.  Selle asemel kanna hoopis avaramalt istuvaid riideid, mis on valmistatud voogavast kangast – need näitavad sinu keha palju paremas valguses.
 
Nõuanne nr. 9: V-kaeluse võim

Jah, see on tõesti tõsi: V-kaelus aitab sul liigseid kilosid peita. Kuidas? V-kaelus juhib silmi üles-alla, tänu millele tundub su keha pikem ja peenem. Horisontaalsed kaelused teevad aga vastupidist – need muudavad su õlad ja rinnajoone laiemaks.

Allikas: Dormeo

Head Uudised GoodNews