1. Avaleht
  2. Lapsed
  3. Laupäeval kohtab kohvifestivalil kahvliahvikesi
Laupäeval kohtab kohvifestivalil kahvliahvikesi

Laupäeval kohtab kohvifestivalil kahvliahvikesi

Foto: Krõõt Tarkmeel
Foto: Krõõt Tarkmeel

Sel reedel ja laupäeval Tallinna Kultuurikatlas aset leidvale Tallinn Coffee Festivalile on oodatud ka lastega pered. Laupäeval saavad pere pesamunad möllata koos Kahvliahvi kokakooliga – valmistatakse suussulavat maiust ning kaunistatakse kohvitopse.

Kahvliahvi kokakooli eestvedaja Merle Liivaku sõnul sobivad töötoad erinevas vanuses lastele. “Kõige pisemad saavad nii kokkamist kui ka kohvitopside disainimist teha koos vanematega, suuremad lapsed aga iseseisvalt,” tutvustab Liivak.

“Meisterdama-joonistama ootab lapsi kahvliahvikeste kokaraamatute ning äsja ilmunud lasteraamatu “Kukesupp” illustraator ja kujundaja Moonika Maidre, kelle loodud tegelased toovad muige suule vist igaühel.”

Kahvliahvi kokakooli lipukiri kõlab “Lase laps kööki!”. Laupäeval saab üheskoos valmistada geniaalselt lihtsat ja tervislikku jäätist, mida mõnus ka kodus järele teha.

Laupäeval, 29. aprillil, kell 12-15 Tallinn Coffee Festivalil aset leidvatesse Kahvliahvi kokakooli tasuta töötubadesse on oodatud kõik huvilised, eelnev registreerimine pole vajalik. Töötoad toimuvad koostöös Valioga.

Sissepääs festivalile maksab 5 eurot, kuni 12-aastased lapsed pääsevad üritusele tasuta. Piletid on müügil Piletilevis (www.piletilevi.ee) ning üritusel kohapeal.

Head Uudised GoodNews