1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. LIINA STEINi uus ja särav kollektsioon DiModal
LIINA STEINi uus ja särav kollektsioon DiModal

LIINA STEINi uus ja särav kollektsioon DiModal

Foto: Maksim Toome
Foto: Maksim Toome

19.detsembril jõudis taaskord Deja Vu külastajateni üritus DiModa, mis sel korral tutvustas Liina Steini disainitud kollektsiooni, andes kõigile moegurmaanidele aimu, mis sel talvel hitiks osutub. Kohale oli tulnud mitmeid moehuvilisi ka meelelahutusmaailmast ning hommiku edenedes sai pidu vaid hoogu juurde!

Jõulupidustuste eel leidis DejaVu´s aset järjekordne stiili- ja iluüritus DiModa. Tuntud eesti disainer LIINA STEIN tutvustas oma peokleitide kollektsiooni PARTY SEASON 2014/15, mida esitlevate modellide õhtust look´I aitas täiendada võrgutav meik GLOW Make Up´ilt ja kaunid soengud seadis Džamili Mirzajeva. Õhtu tippsündmuseks oleva moeshow lavastajaks oli stilist ja telesaatejuht Anatoli Ein.

Liina Stein üllatas oma uue kokteili- ja õhtukleitide kollektsiooniga, mis sobivad suurepäraselt lähenevateks pidustusteks.

PARTY SEASON 2014/2015 tähendab kleite igale maitsele: kuldsed, rohelised, punased, alati elegantsed mustad, ning sitsid ja naiselik lõige, toovad endaga kaasa vaid komplimente!

Kui soovite olla tähelepanu keskpunktis ja särada pühade ajal, siis leiate kindlasti ka endale sobiva kleidi leheküljelt: www.liinastein.ee, lisaks ka LIINA STEIN stuudios kohapeal aadressil Pärnu mnt 59.

VAATA VIDEOT!

VAATA GALERIID!
Fotod: Maksim Toome

Head Uudised GoodNews