1. Avaleht
  2. Huvitavat
  3. Loe raamatut legendist Giorgio Armanist
Loe raamatut legendist Giorgio Armanist

Loe raamatut legendist Giorgio Armanist

Loe raamatut legendist Giorgio ArmanistIlumaailmas on tõeliste tegijate seas legende, keda kõik teavad, kellest kõik räägivad ja kellest huvituvad. Üks sellistest legendaarsetest moeloojatest on Giorgio Armani.

Raamat “Olla Armani” on esimene pilguheit moelooja kiivalt kaitstud ja varjatud maailma. Raamatu autor toob lugejateni loo sellest, kuidas väikelinnast ja vaesest perest pärit poisist kujuneb õnneliku saatuse tahtel tuntud ja tunnustatud moelooja, kelle loomingut imetletakse ja ihaldatakse kogu maailmas. Raamatus räägitakse ka Giorgio suhtest ruumi, arhitektuuri, kino ja eluga.

Veel selgub, et moelooja sai temast juhuslikult. Alguses tahtis ta saada arstiks, kuid peale sõjaväge ta loobus meditsiiniõpingutest. Esialgu sai ta tööd Milano kaubamajas vaateakende kujundajana, siis meesteriiete osakonna varustajana, hiljem töötas ta Nino Cerruti moemajas meesterõivaste projekteerijana ning peale seda hakkas ta vabakutseliseks, tehes edasi koostööd Cerruti ja mitmete teiste moemajadega.

Just Armani oli see, kes tõi Itaalia kui moeriigi maailmakaardile ja esimene moelooja, kes keelustas alakaalulised modellid. Ta on võitnud lugematuid auhindu ja saanud teaduslikke aukraade. Tema maailmas annavad riided sensuaalsust edasi ilma seksuaalse ülemtoonita.

Soovitame raamatut!

Raamat on müügil Apollo kauplustest ja Rahva Raamatu poodides.

Head Uudised GoodNews