1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. L’Oréal esitab väljakutse lasernoorendamisele!
L’Oréal esitab väljakutse lasernoorendamisele!

L’Oréal esitab väljakutse lasernoorendamisele!

l´oreal esitab väljakutseL’Oréalis töötab igapäevaselt ligi 3 000 teadlast neljateistkümnes modernses uurimiskeskuses üle maailma selle nimel, et välja töötada kõige efektiivsemad tooted.

See kosmeetikabränd tutvustab nende uusimat innovatsiooni – tõestatud efektiivsusega REVITALIFT LASER vananemisvastast ja pinguldavat nahahooldussarja, kuhu kuulub päevakreem, seerum ning silmakreem.

Selle sarja muudab unikaalseks kolme aktiivaine tõhus kombinatsioon. REVITALIFT LASER tooted sisaldavad rikkalikult:

– vananemisvastast toimeainet Pro-XylaneTM’i, mis taastab kollageeni tootmist, parandab nahakihtidevahelist sidusust, tugevdab nahka, suurendab elastsust ning vormib näokontuure.
– fragmenteeritud hüaluroonhapet, mis niisutab ja elavdab, stimuleerib naha vananemise vastaseid protsesse, suurendab elastsust ning aitab taastada kahjustatud nahka.
– Aktiivainet LHA, mis soodustab epidermise taastumist ning seega aitab kaasa Pro-XylaneTM’i mõjule.

REVITALIFT LASERi revolutsioonilisust tõestab uuring, kus selle sarja toimet võrreldi fraktsionaalse CO2-laseriga ning hoolduse tulemused silmaümbruskortsude vähendamisel olid muljetavaldavad. Katse tõestas, et Pro-XylaneTM’i olemasolu REVITALIFT LASER kreemis tõesti aitab vähendab kortse pea samamoodi nagu efektiivseima dermatoloogilise iluprotseduuri, fraktsionaalse CO2-laseri üks protseduur.

REVITALIFT LASER sobib:

alates 40. eluaastast,
– kõigile nahatüüpidele.

Tuuli Mäemat
Ilu&Mood toimetaja

Head Uudised GoodNews