1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. LORNA JANE MÜÜGIESINDAJA TÄNA TERASES! Lorna Jane Clarkson: me mitte ei müü ainult spordiriiet, me müüme aktiivset eluviisi!
LORNA JANE MÜÜGIESINDAJA TÄNA TERASES! Lorna Jane Clarkson: me mitte ei müü ainult spordiriiet, me müüme aktiivset eluviisi!

LORNA JANE MÜÜGIESINDAJA TÄNA TERASES! Lorna Jane Clarkson: me mitte ei müü ainult spordiriiet, me müüme aktiivset eluviisi!

Lorna Jane Clarkson5. ja 6.oktoobril toimub Lorna Jane toodete väljapanek Tallinnas Spordiklubis Teras. Täna algusega kell 10.00 kuni 19.00 on Terase Spordikeskuses väljapanekut tutvustamas Lorna Jane müügiesindaja. Kiirusta – sind oodatakse šoppama.

Lorna Jane Clarkson on asutaja mitmeid auhindu võitnud spordiriiete ketile Lorna Jane. Tänaseks esindab ta enamat kui lihtsalt spordiriideid. Ta inspireerib naisi elama parimat elu.

Lorna Jane’i lugu algas 1989. aastal kui ta tegi suuri muutusi naiste treeningrõivaste disainis. Olles pettunud igavate ja mitte inspireerivate spordiriiete valikust naistele, võttis ta kätte ja hakkas õmblema iseendale riideid, olles treener Põhja Queenslandis. Tema disainitud riided saavutasid suurt tähelepanu naiste seas, kes treenisid tema käe all. Nad hakkasid tellima tema disainitud riideid.

”Meie nägemus laieneb toote taha. Me mitte ei müü ainult spordiriiet, me müüme aktiivset eluviisi! Meie bränd julgustab naisi elama aktiivset elu ja jõudma enda võimete tippu,” räägib Clarkson.

Lorna Jane alustas disainimist põhitööna, pärast tema igapäevatöö ülesütlemist hambaarstina ja kolimist tagasi Brisbane’i. Nõudlus kasvas ja ta avas esimese jaemüügi poe 1990. aastal Brisbane kesklinnas koos oma abikaasa Bill Clarksoniga. Sõna levis kiiresti Lorna naiselikust ja mitmekesisest disainist, tema meeskond kasvas koos uute poodidega üle Austraalia ja esimene pood USA-s avati aastal 2012.

Belive

Interneti teel on Lorna Jane brändil sadu tuhandeid jälgijaid. Praeguseks on poode 155 üle terve maailma.Lorna Jane populaarne interneti lehekülg on www.movenourishbelieve.com. See on koht, kus arendada enda teadmisi toitumisest, treeningutest ja kehahooldusest. Ammutada inspiratsiooni, et elada aktiivset elu iga päev.

Kui naised kannavad Lorna Jane riideid, siis nad ütlevad maailmale, et nad tahavad olla vormis, tervislikumad ja elada rohkem inspireeritud elu.

OLE KOHAL! Täna, 5.oktoobril algusega kell 10.00 ootab sind Terase Spordikeskuses väljapanekuga Lorna Jane müügiesindaja. Valikus on tõeliselt kaunid ning kvaliteetsed spordi- ja vabaaja riided naistele. 

Lorna Jane Pop-up Terase Spordiklubis

 

 

Head Uudised GoodNews