1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. Maagiline mood vallutab Tartu Kaubamaja
Maagiline mood vallutab Tartu Kaubamaja

Maagiline mood vallutab Tartu Kaubamaja

Moekuulutaja_sygis2014_foto_Maiken_Staak_vaikeJärgmisel nädalal saab Tartus uudistada maagilisi etteasteid – uue moehooaja toob huvilisteni Tartu Kaubamaja keskuses toimuv Moekuulutaja üritus, mis pakub kodumaist disaini, vaatemängulisi moeetendusi ning põnevaid mustkunstitrikke Jürgen Veberi esituses.

6.-12. oktoobrini saavad moehuvilised tutvuda kodumaiste kaubamärkide värskete kollektsioonidega keskuse III korrusel avatud pop-up kaupluses. Naistele on valikus moebrändide Liss, Marimo, Iris Janiver, Läheb, Pohjanheimo ja Reet Ausi looming, lisaks saab oma garderoobi täiendada kvaliteetsete Kadri Kruusi nahast aksessuaaridega, Plum D’Ori ja Darja Popolitova ehetega. Pere kõige väiksematele liikmetele pakuvad põnevaid rõivaid ja lisandeid kodumaised brändid Happy Bows, Dukiboo, Xenia Joost Kids, Ukauka, Amiki, Bibix, Dadamora ning esmakordselt ka Läti tegijad Hebe ja Paade Mode.

10. ja 11. oktoobril saab uusi trende nautida moelaval – stilistid Kirsi Altjõe, Britta Laumets ja Piret Vapajeva on kokku pannud algava hooaja stiilseimad moevalikud. Etendused nii laste-, naiste- kui ka meestemoest aitavad moehuvilisel lihtsamini garderoobi isikupäraseid lemmikud leida.

Mõlemal päeval on üritusele oodatud ka maagiahuvilised – uusi ja eriti ootamatuid mustkunstitrikke esitleb tuntuim kodumaine maagiameister Jürgen Veber. Juba pikemat aega värskeid etteasteid harjutanud trikimees lubab näiteks ühe sõrmenipsuga vahetada modellide seljas olevad rõivad ning mitu külastajat lahkuvad ürituselt väärtuslike kingitustega. Iga Jürgeni etteaste saab olema eriline!

Moekuulutaja ajakava:

10. oktoober

Jürgen_Veber_vaike15.00 – Meestemoe show – stilist Piret Vapajeva
15.30 – Jürgen Veberi mustkunstietendus
16.00 – Lastemoe show – stilist Kirsi Altjõe
16.30 – Jürgen Veberi mustkunstietendus
17.00 – Naistemoe show – stilist Britta Laumets
17.30 – Jürgen Veberi mustkunstietendus

11. oktoober

11.00 – Lastemoe show, stilist Kirsi Altjõe
11.30 – Jürgen Veberi mustkunstietendus
12.00 – Meestemoe show, stilist Piret Vapajeva
12.30 – Jürgen Veberi mustkunstietendus
13.00 – Naistemoe show, stilist Britta Laumets
13.30 – Jürgen Veberi mustkunstietendus
14.00 – Antoniuse õue galaetendus, stilist Piret Vapajeva

Moekuulutaja päevajuhtideks on Hanna-Liina Võsa ja Silver Laas. Modellide juuksed sätib Wella Professionals ja meigi teeb Max Factor. Moeetendused lavastab Krõõt Kiviste (Shaté).
 Üritus on kõigile tasuta.

Head Uudised GoodNews