1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. Maie Valmsen: esindusliku soenguga väärtustame oma riiki
Maie Valmsen: esindusliku soenguga väärtustame oma riiki

Maie Valmsen: esindusliku soenguga väärtustame oma riiki

Maie Valmsen_esindusliku soenguga väärtustame oma riikiStaažikal Jõgeva juuksuril Maie Valmsenil on praegu iseäranis töörohked päevad. Paljud naised ja tütarlapsed tellivad iseseisvuspäevaga seotud sündmusteks soengu just temalt. Eesti Vabariigi 97. aastapäevale pühendatud vastuvõtul tunnustas Jõgeva linnavalitsus teenekat teenindajat Jõgeva linna aumärgiga.

“Loodan, et jõuan ikka kõik soovijad ära teenindada, kes iseseisvuspäeva eel mu juuksuritoolile aja reserveerinud. Tööd on aga tõesti palju,” ütleb Maie Valmsen, kes töötab Jõgeval juuksurina nelikümmend viis aastat. “Pühade ja ka Eesti Vabariigi aastapäeva puhul sobivad eriti hästi pidulikuma ja väärikama väljanägemisega soengud, näiteks lokid. Mõistagi sõltub palju kliendi isikupärast, sest soeng peegeldab ka individaalsust,” arvas Maie.

“Kui juuksuri juurde minna, siis võimaluse korral eelistan ikka Maie Valmsenit. Ta on oma ala professionaal, sõbralik suhtleja ja nõuandja,” ütles Torma vallasekretär Tiina Leeben.

“Meeldib, et meie linnas on oma tööd tundev ja armastav inimene, kelle teenuse järele on pidevalt nõudlus. Tean, et proua Valmseni juures käivad juukseid lõikamas kliendid erinevatest Jõgevamaa paikadest ja vahel ka kaugemalt. Mitmed, kes elavad-töötavad praegu välismaal ja mõneks päevaks või nädalaks kodupaika tulevad, külastavad ikka ka Kesk-Eesti Ärikeskuses asuvat Maie Valmseni juuksurisalongi. Mõneti kahju, et Maie vaid naistejuuksur on , tean, et paljud härrasmehed sooviksid tema kätte oma pea usaldada,” ütles Jõgeva linnapea Aare Olgo.

Jaan-Ivo Lukas

Head Uudised GoodNews