1. Avaleht
  2. Lapsed
  3. MITMIKUD! Mitmike kokkutulekul on oodata Eesti rekordit
MITMIKUD! Mitmike kokkutulekul on oodata Eesti rekordit

MITMIKUD! Mitmike kokkutulekul on oodata Eesti rekordit

Foto: Sirli Aron
Foto: Sirli Aron

13. augustil toimub LaitseRallyPargis juba viies üle-Eestiline Mitmike kokkutulek. Selle aasta osalejate arv ületab senised numbrid mitmekordselt, registreerunud on enam kui 160 pere, kus kasvamas mitmikud ja nende õed-vennad. Möödunud aastatel on osalenud ligikaudu 55 peret üle Eesti.

„Juubelikokkutuleku suur osalejate arv osutus meile suureks üllatuseks, kuid teeb väga head meelt,“ sõnab Kadri Talva-Ots kokkutuleku korraldustiimist. „Oleme tänulikud kõikidele toredatele toetajatele ja Hooandja projekti panustajatele – tänu teile on sel aastal osalejaid ees ootamas palju vahvaid üllatusi.“

Sel aastal keskendub kokkutulek liiklusteemale. Teadmisi ohutust ja turvalisest liiklemisest jagatakse koolitusel ja need rakendatakse Liikluslinnas kohe ka praktikasse, turvalisusest räägivad kohapeal lastele liikluspolitseinikud. Peetakse traditsiooniline ühispiknik ja igapäevaselt Facebooki grupis Mitmikud suhtlevad vanemad saavad praktikaid jagada ka päriselus. Peresid ootavad ees tegevusi täis päev ja mitmed üllatused. Kokkutulekule on oodatud kõik mitmike pered, Facebooki grupi liikmed või mitte, vajalik on etteteatamine mitmikud@gmail.com.

„Kokkutulekut korraldavad vabatahtlikult kolm naist, kel kodus täiesti tavaline kolmelapseline mitmikepere,“ tutvustab korraldust Mirjam Treiel. „Senine töökorraldus on tuginenud silmade särale ja tohutule entusiasmile.“

Mitmike kokkutulek 2016 toimub 13. augustil kell 11.00-15.00 LaitseRallyPargis. Rohkem infot kokkutuleku kohta leiab Facebooki grupis Mitmikud.

MK_2016 [126260]

Head Uudised GoodNews