1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. Modellid – ERKI Moeshow tahab teid
Modellid – ERKI Moeshow tahab teid

Modellid – ERKI Moeshow tahab teid

Foto: Gerli Pesor
Foto: Gerli Pesor

Eesti Kunstiakadeemia suurürituse ERKI Moeshow 2014 konkurss on noorte moeloojate jaoks avatud ning tähtis kast, kuhu tööd asetada, ootab kinniseid ümbrikuid EKA peamaja valvelauas. Täpselt kuu pärast jõuab järg modellideni. Siresäärsed moelavade vallutajad – teile mõeldud casting  toimub koostöös Kristiine keskusega 18. ja 19.aprillil.

Modell – kandideeri siis, kui tunned, et Sul on karismat, oled fotogeeniline ning sihvakas. Kohapeale tule puhaste juustega ja lihtsas riietuses, tüdrukud ilma meigita, kaasa kõrgete kontsadega

Foto: Gerli Pesor
Foto: Gerli Pesor

kingad. Pikkust neidudel vähemalt 173 cm ning noormeestel 180 cm. Sind pildistatakse, mõõdetakse ning kaasa antakse soovitused, kuidas laval eeskujuliku modellina üles astuda. Seejärel ERKI Moeshow 2014 kollektsioonide autorid teevad valiku, kes pääsevad peaüritusele nende loomingut presenteerima. Asjakohane info edastatakse modellidele hiljemalt aprilli lõpuks.

Castingu registreerimisvormi leiad ERKI Moeshow kodulehelt ning tule 18. või 19. aprillil Kristiine Keskuse aatriumi, kus avanevad uksed võimalusterohkesse moemaailma.

 

 

 

Head Uudised GoodNews