1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. Moekuulutajal näidatakse suurejoonelist peakatete moeetendust
Moekuulutajal näidatakse suurejoonelist peakatete moeetendust

Moekuulutajal näidatakse suurejoonelist peakatete moeetendust

Moku2015sygis_foto_Maiken_Staak
Foto: Maiken Staak

Täna ja homme Tartu Kaubamaja keskuses toimuv Moekuulutaja üritus toob lavale hooaja värskeimad trendid ja hea muusika, kõige erilisema etteastena saab laupäeval uudistada kodumaiste moeloojate poolt valminud efektseid peakatteid.

“Enamasti on mütsid ja kaabud vaid rõivakomplekti lisandiks, aga meie tõstame need erilised aksessuaarid aukohale, et neil oleks võimalus täies ilus särada,” sõnas stilist Piret Vapajeva. “Tuletame meelde, et mütse ei pea kandma vaid külmade ilmade saabudes, vaid need võivad olla välimuse efektseimaks osaks.”

Laupäeval kell 14 algaval moeetendusel tuuakse lavale kodumaiste moeloojate valmistatud peakatted, mille hulgas on Tanel Veenre, Liisi Eesmaa, Britt Samosoni, Kätlin Kaljuvee, Mari Masso, Piret Ilvese ja paljude teiste tuntud moekunstnike looming.

Kuulajate meeli paitab üritusel ka Big Band Tartu kollektiiv koos solistide Gerli Padari ja Kristjan Ilumäega. Reedel ja laupäeval toimuvad moeetendused, mille stilistideks on Kirsi Altjõe, Britta Laumets ja Liis Plato. Moekuulutaja üritusega tähistatakse ka Tartu Kaubamaja keskuse 10. juubelit.

Lisainfo www.tartukaubamaja.ee ja www.facebook.com/tartukaubamaja

Head Uudised GoodNews