1. Avaleht
  2. Lapsed
  3. NOORTELE! Homme toimub valikute ja võimaluste avastuspäev noortele
NOORTELE! Homme toimub valikute ja võimaluste avastuspäev noortele

NOORTELE! Homme toimub valikute ja võimaluste avastuspäev noortele

sammedasi1Homme, 24. märtsil kell 17.00 toimub Solaris keskuses koolivaheajaüritus „Samm edasi“, mis pakub noortele nii avastamisrõõmu kui ka valikuvõimalusi edasistes õpingutes ja karjääri valikutes.

Ürituse läbivaks teemaks on noorte vaimne tervis – keskendutakse sellele, kuidas toime tulla kevadväsimuse, kooli lõpetamise, eksamite ja pingetega seonduvaga, jagatakse kasulikku nõu ja soovitusi õppimise, töö ning edasiste võimaluste kohta noore inimese elus. Kavas on töötoad ja vestlusringid ettevõtlikkuse ja karjääri teemadel. Õhtut juhivad Vennad Vähid.

Ürituse raames on kell 15.00 võimalus külastada ka tasuta kinoseanssi kinos Artis, kus näitamisele tuleb film „Minu väike õde“. Film räägib noorest tüdrukust, kes on astumas teismeikka, kui avastab, et tema suur eeskuju ja vanem õde varjab söömishäiret. Mis valikud ja teelahkmed noore neiu elus avanevad ja kuidas leida õige tee?

Peale filmi leiab aset arutelu, mida juhib Anna Haasma, kes töötab söömishäiretega noorukitega. Kiiremad saavad end tasuta kinoseansile kirja panna siin.

Üritust korraldab Tallinna spordi- ja noorsooamet mobiilse noorsootöö programmi raames. Lisainfo ja ürituse päevakava leiab Tallinna noorteinfo lehelt.

Head Uudised GoodNews