1. Avaleht
  2. Nõuanded
  3. NUTIKAD SOOVITUSED! Üheksa lihtsat viisi, kuidas sekunditega saledam välja näha
NUTIKAD SOOVITUSED! Üheksa lihtsat viisi, kuidas sekunditega saledam välja näha

NUTIKAD SOOVITUSED! Üheksa lihtsat viisi, kuidas sekunditega saledam välja näha

MA Modelliagentuur
Foto: MA Modelliagentuur

Kas hakkad randa minema? Ees ootab tähtis pidu või on tulemas mõni muu üritus, kus sa lihtsalt pead täiuslik välja nägema? Kui oled kaalus allavõtmist liiga kaua edasi lükanud, ära muretse – seda on juhtunud meie kõigiga. Hea uudis on see, et tegelikult on täiesti võimalik paari kilo võrra saledam välja näha, kui kasutad alljärgnevaid lihtsaid nippe ja nõuandeid. Kas oled valmis vaid mõne sekundiga numbri või paari võrra väiksemaks muutuma?

Pane kontsad alla

Kõrged kontsad on aidanud alati ja kogu maailmas naistel saledam välja näha, kui soovid aga tõesti paari numbri võrra väiksem välja näha, pane jalga kõrged, peene kontsa ja terava ninaga kingad. Sellised kingad muudavad jalad eriti saledaks ja seksikaks! Kui kõrged peaksid kontsad ikkagi olema? Vähemalt 5 cm, kui tahad, et see nipp töötaks. Vali kindlasti elegantsed kingad, sest need täiendavad su kehakumeruste vormi, samas kui robustsemad, näiteks platvormkingad, võivad tekitada mulje lühikestest, tüüakatest jalgadest.

Näita nahka

Teine nipp, mida naised laias maailmas kasutavad, kui nad soovivad suunata tähelepanu millelegi muule kui oma rasvale, on lasta nahal natuke välja paista. Ole aga ettevaatlik: näidata tuleb täpselt õiget kogust nahka ja täpselt õigetes kohtades. Et saledam välja näha, on kõige parem välgutada nahka ülakehal. V-kaelus on tavaliselt väga hea valik, sest see keskendab tähelepanu kõrgele ja loob illusiooni saledamast kehast, tasakaalustades samal ajal laiu puusi ja jämedavõitu reisi.

Avasta vormiv pesu

Kui ainus asi, mida vormiva pesu kohta tead, on see, et see näeb välja ebamugav ega lase hingata, siis mõtle veel kord, sest uue põlvkonna vormiv pesu on väga mugav ja see võib su kehaga lausa imet teha! Võid kasutada seda lamedama kõhu saamiseks, tagumiku tõstmiseks või et muuta vöökoht mõne numbri võrra saledamaks. Näed suurepärane välja ja ka tunned end hästi, nii et peaksid seda kindlasti proovima.

Ära värvidega liialda

Suvi on muidugi erksate ja elavate värvide aeg, kui tahad aga saledam välja näha, siis ära nendega liialda. Tähtis on jääda ühe või kõige rohkem ühe värvi kahe tooni juurde, sest nii lood katkematu joone, tänu millele näed välja pikem ja saledam. Ja kui su suurim probleem on vöökoht, puusad ja tagumik, on see veelgi olulisem – tugev kontrast keha ülemise ja alumise poole vahel tõmbab tähelepanu just keskkohale, mis on täpselt see, mida sa ei taha.

Vali ka sobivat värvi kingad

Kuigi riietuse juures on ühe värvi juures püsimine tähtis, on veelgi tähtsam, et su pükste värv sobiks kingade värviga. Kui valid omavahel sobivad värvid, pikendavad need su alakeha optiliselt, nii et näed välja märgatavalt saledam. Ja mis siis, kui seeliku selga paned – lõppude lõpuks on ju suvi? Vali nahavärvi kingad – need peaksid õige tulemuse andma!

Vali õiged ehted

Kui oma kaardid õigesti välja käid, võivad õigesti valitud ehted juhtida tähelepanu eemale kõige problemaatilisematest kehaosadest ja aidata luua saledama, peenema silueti. Pikad kaelakeed aitavad pikkust lisada ja koondavad seega tähelepanu keha keskosale. Lühemad ja laiemad kaelakeed suunavad tähelepanu näole ja kui tahad, et inimesed ei vaataks su lihavaid käsivarsi, siis pane randme ümber sädelevaid käevõrusid ja sõrme suur sõrmus, mis tõmbavad tähelepanu hoopis randmetele ja sõrmedele.

Pane juuksed üles

Võid ju arvata, et näed hoopis kenam välja, kui juuksed langevad näo ümber, aga kui tahad, et näeksid saledam välja, ei ole see kindlasti parim valik. Kui kinnitad juuksed kõrgesse hobusesabasse, toob see esile luustiku ja näitab nägu saledamana. Lisaks sellele sobivad hobusesabad suvel suurepäraselt, sest kui juuksed on hobusesabas, on hoopis lihtsam palavust taluda!

Pööra tähelepanu aluspesule

Sa küsid, et mis aluspesul kõige sellega tegemist on? Isegi kui me räägime tavalisest aluspesust, millel ei ole mingeid vormivaid omadusi, on vastus ikkagi – väga palju! Kui su aluspesu on liiga kitsas, tekitab see volte, mida on näha isegi läbi laiade riiete ja mis ei ole sugugi kenad vaadata. Isegi kui oled ülekaaluline, on tähtis, et figuur näeks välja ühtlaselt voolujooneline ja vormikas, mitte suur ja ebaatraktiivne.

Hoidu paksudest materjalidest

Saledama välimuse loomisel on väga tähtis õigete materjalide valimine. Proovi selliseid materjale nagu puuvill, teksa, siid või vill, kuna need ei lisa mahtu ega muuda sind veelgi suuremaks. Jersey ja kašmiir on samuti head, kuid kindlasti peaksid hoiduma nahast, seemisnahast, satäänist, flanellist ja velvetist.

Allikas: Dormeo 

Head Uudised GoodNews