1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. Oriflame luksuslik Giordani Gold Iconic vedelhuulepulk on saadaval 5 toonis
Oriflame luksuslik Giordani Gold Iconic vedelhuulepulk on saadaval 5 toonis

Oriflame luksuslik Giordani Gold Iconic vedelhuulepulk on saadaval 5 toonis

Oriflame luksuslik Giordani Gold Iconic vedelhuulepulk on saadaval 5 toonisGiordani Gold on toonud aastakümneid naisteni Itaalia elustiilist inspireeritud elegantsi ja luksust.

Nüüd pakub Giordani Gold uut ja peent huulepulka. Ilus ja luksuslik hoolitsus, intensiivne värv, ülim mugavus ja killuke helendust annavad huultele kerge vaevaga šiki välimuse.

Giordani Gold Iconic vedelhuulepulk, mida on saadaval 5 naiselikus toonis, katab suu oivalise kreemja värviga.

Oriflame luksuslik Giordani Gold Iconic vedelhuulepulk on saadaval 5 toonis 2Värvi maksimaalse intensiivsuse saavutamiseks on pigmendid segatud unikaalse koostisvalemiga, muutes iga värvitooni rikkalikuks ja puhtaks. Läike lakipind ja rikkalik värv ühinevad innovaatilises koostisvalemis, et intensiivne värv püsiks ja huultel oleks läige, mille pealekandmine on kui unistus.

Tänu niisutavate ainete segule, pakub vedelhuulepulk ülimat mugavustunnet, aidates luksusliku tekstuuriga niisutada, toita ja pehmendada huuli.

Oriflame luksuslik Giordani Gold Iconic vedelhuulepulk on saadaval 5 toonis 3Koostisse kuulub luksuslik argaaniõli, mis toidab ja taaselustab huuli, aidates neil püsida elastsed ja nooruslikud. Nüüd on huultel võimalus kanda intensiivset värvi ja saada samal ajal igakülgset hellitust.

Klassikaline, elegantne ja silmapaistev Giordani Gold Iconic vedelhuulepulk leiab kindlasti alalise koha paljude naiste käekotis.

Uuri lähemalt SIIT!

Head Uudised GoodNews