1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. SOOVID OSALEDA ERKI MOEETENDUSEL? Registreeru castingule!
SOOVID OSALEDA ERKI MOEETENDUSEL? Registreeru castingule!

SOOVID OSALEDA ERKI MOEETENDUSEL? Registreeru castingule!

castingJuba tuleval nädalavahetusel toimub Kristiine Keskuse tagumises aatriumis üritus, kus valitakse välja need modellid, kel on võimalus 23. mail ERKI Moeshow’l kollektsioone laval esitleda.

Kui naudid tähelepanu, oled sihvakas ning fotogeeniline, siis tasub sul kindlasti end tuleval laupäeval, 11.aprillil, toimuval modellicastingul Kristiine Keskuse aatriumis proovile panna. Üritus algab kell 12 ning lisaks modellide valimisele toimub samal ajal ka Nele Pandise jumestuskoolitus, mille kõrval tutvustatakse „Mesauda Milano” meigibrändi tooteid.

Modellide liikumist kohapeal juhendavad oma ala spetsialistid Alice Aleksandridi ja Siim Kingu.

Oodatud on neiud, kel pikkust vähemalt 168 cm ning noormehed, kes üle 180 cm pikad. Riietus peab olema lihtne, soovitatavalt must ja liibuv – lisaks peab kohale tulema ilma meigita.  Tüdrukutel palume kanda kõrgeid kingi. ERKI Moeshow 2015 tagalava tiimijuht Krete Beljaev täpsustab, et eriti on selleaastaste kollektsioonide kontekstis oodatud castingule suurem hulk noormehi.

Selleaastast modellicastingut iseloomustab ka see, et modellide seas teevad otsuse ERKI Moeshow korraldajad lähtudes kollektsiooni autorite poolt kirja pandud kriteeriumitest.

ERKI Moeshow on Eesti suurim avalik moeüritus, mille külastajaskond on viimastel aastatel kavanud 1500 inimeseni ning kus on esindatud tugevaimad noored moeloojad nii Eestist kui ka lähiriikidest. Selleaastane üritus toimub 23. mail ning üle korrates, modellicasting toimub tuleval laupäeval, 11. aprillil, alates kella 12-st.

Rohkem infot ürituse kohta leiad SIIT!

Casting‘ule saab registreeruda SIIN!

VAATA CASTING‘U TIISERIT!

Head Uudised GoodNews