1. Avaleht
  2. Lapsed
  3. OTEPÄÄ OOTAB LUSTIMA! Talvepealinn Otepää ootab koolivaheajal lapsi lustima
OTEPÄÄ OOTAB LUSTIMA! Talvepealinn Otepää ootab koolivaheajal lapsi lustima

OTEPÄÄ OOTAB LUSTIMA! Talvepealinn Otepää ootab koolivaheajal lapsi lustima

Otepaa_Winterplace18032016Vaatamata sellele, et 20. märtsil algab kevad, on talvepealinnas Otepääl miinuskraadid ja lund küllaga ning ilmateade lubab lähiajal ehtsat talveilma. Talvepealinn ootab nii suuri kui ka väikeseid talvesõpru koolivaheajaks külla.

Eesti suurimas talvepargis – Otepää Winterplace’s,  on jätkuvalt palju lund ning suuri ja väikesi lustijaid ootavad snowtubingurajad, kelgumägi, iglukino, väikelaste tuubikarusell. Park on avatud täna kella kuueni ning lõbus talvine elamus on kogu perele tagatud! Homme on park avatud 10-20, pühapäeval 10-18.

„Hoolimata peatsest kalendrikevade saabumisest on ilmad jätkult talvised ning lund jagub Otepääl palju. Otepää Winterplace-i talvehooaeg pikeneb veel mitu nädalat ning seda aega tasub kasutada, sest uus võimalus talvemõnude nautimiseks tuleb alles üheksa kuu pärast,“ sõnas Otepää Winterplace juhataja Siim Kalda. „Meil on kuus superhead tuubirada, kelgumägi, Iglukino ja Väikelastekarussell ja loomulikult palju lund!“

Tehvandi_hyppemagi

Suusatada saab Tehvandi 2,7km kunstlumest suusarajal nii klassika-kui uisustiilis. Rada on heas seisukorras ja valgustatud õhtul kella 9ni, kuid on raske profiiliga ja algajaile ei sobi.

Seoses laskesuusatamise Baltic Biathlon Cup toimumisega on rada laupäeval ja pühapäeval tavakasutajaile suletud 8– 15, kuid teid ootavad teised rajad. Looduslikul lumel saab suusatada nii klassika- kui vabatehnikas Pühajärve- Kääriku 9 km pikkusel kergliiklusteel.

Kuutsemae_paikselised_nolvad2

Kääriku Spordikeskuses on rajad sees nii klassikalises kui vabatehnikas, radade pikkused 3 ja 5km, lisaks 2,5km rada, mis on kella 22ni valgustatud. Heas korras on ka Kekkose 14 km suusarada.

Huvilisi ootavad 7 rajaga Tehvandi  ja 9 rajaga Veski Spordibaasi talvised disc golf´i pargid.

Kuutsemäel on avatud kõik 8 nõlva täna kella 20-ni, homme 10-20, pühapäeval 10-18. Koolivaheajal ollakse avatud kauem ka argipäevadel- 11st 20-ni.

Priit Tammemägi Kuutsemäe ja Munamäe suusakeskustest ütles, et Otepää suusamäed on koolivaheajaks valmis – kõik nõlvad on avatud, lumeolud on väga head. Kevadilmad on kaasa toonud ka kevadhinnad – mägedel saab toimetada väga heade hindade eest. „Lastele ja koolinoortele on pakkuda palju põnevat – Kuutsemäel saab proovida lumelaua- ja suusakrossirada, Munakal jätkuvad freetsyle trennid ja koolivaheajal on meil lumelaager Kuutsemäe Camp,“ ütles Priit Tammemägi. „Lisaks sellele algab koolivaheajal Munakal iga päev Sadolini suusakooliga, mis on tasuta.“

Head Uudised GoodNews