1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. Otepääl saavad noored sügisvaheajal moodi luua
Otepääl saavad noored sügisvaheajal moodi luua

Otepääl saavad noored sügisvaheajal moodi luua

Otepaa_ANK_muffinid
Otepää noored küpsetamas muffineid
Foto: Merit Nigula

Alanud on sügisene koolivaheaeg. Otepää Avatud Noortekeskus pakub noortele erinevaid võimalusi, kuidas sisukalt ja rõõmsalt seda veeta.

Otepää Avatud Noortekeskuses saab sügisvaheajal tegeleda nii noortemoe, kui ka tanstumaratoniga, küpsetada pannkooke ja vaadata üheskoos filmi. Vaheajale paneb punkti noortekeskuse tantsutrupi FeelingGood sünnipäevapidu 26.oktoobril Otepää Gümnaasiumi aulas.

21. oktoobril kell 12.00 on kavas esimene osa koolitusest “Noorte mood ja moodne noor”. Piret Männiste juhendamisel tehakse  vanad või uued kasutuna seisvad riideesemed, kotid ja püksid uueks. Kaasa tuleb võtta riideesemed, mis vajavad uuendamist nagu teksad, kotid, pluusid, topid jne, ja litrid, käärid, niit, nõel. Kohapeal abivahenditeks õmblusmasin, kaunistustarbed, liimipüstol ja vahvad kangad.

„Koolitus on noortele tasuta, teine osa koolitusest toimub novembri keskel ja siis külastab meid noor modell ja moelooja, kes räägib moemaailma telgitagustest ning viib läbi praktilise töötoa, kuidas kõndida kingadel ja fotodel poseerida,“ selgitas Otepää Avatud Noortekeskuse  juhataja Merit Nigula. Koolitust toetab Eesti Kultuurkapital.

23. oktoobril kell 16.00 on noortekeskuses Xboxi tantsumaraton. Toimub viis vooru, osalejad saavad igas voorus ette võistluse korraldajalt ühe tantsu, mida tantsivad kõik võistlejad. Kolm parimat saavad auhinnad.

24. oktoobril kell 14.00 vaadatakse noortekeskuses filme. Suures toas läheb käima “Sõrmuste isanda” triloogia, väikses toas on kavas lastefilmid väiksematele huvilistele. Filmivaatamise kõrvale küpsetatakse pannkooke.

26. oktoobril kell 18.00 ootab noortekeskuse tantsuklubi FeelingGood kõiki oma sünnipäevakontserdile Otepää Gümnaasiumi aulasse. Tantsuklubi tähistab oma neljandat tegutsemisaastat toredate tantsude ja üllatustega.

Head Uudised GoodNews