1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. Perefirma salon+ tähistab 20. juubelit!
Perefirma salon+ tähistab 20. juubelit!

Perefirma salon+ tähistab 20. juubelit!

Salon+Baltimaade juhtiv juuksurisalongide kett salon+ tähistab laupäeval, 30. novembril oma 20. juubelit Arhitektuurimuuseumis, Rotermanni soolalaos uhke sünnipäevapeoga. “See on õhtu täis elu ja ilu, kunsti ja glamuuri, meenutusi ja meelelahutust”, jagab eelinfot salon+ salongiketi juht Helena Lõhmus. Tema sõnul korraldatakse suurejooneline sünnipäev, et heita pilk 20 tegevusaastale, teha sügav kummardus töötajatele, suurklientidele ja koostööpartneritele.

“Kliendid ei sõltu meist, meie sõltume klientidest! Nendeta poleks me täna seal, kuhu oleme jõudnud – olla Baltikumi suurim ilusalongide kett! Konkurents iluteenuste turul on kõva ja meie eesmärk on olla teistest samm ees teeninduses ja jaemüügikontseptsioonis. See on väljakutse. Need 20 aastat on olnud kirjeldamatult toredad, aga täis ka pinevat tööd ja väljakutseid!” sõnas Helena Lõhmus.

salon+ salongikett sai alguse 1993. aastal Tartu maanteele loodud, toonase tippjuuksuri, Maie Lõhmuse nimelisest juuksurisalongist. Täna töötab salon+kaubamärgi all ligi 300 inimest ning Eestis, Lätis, Leedus tegutseb 20 salongi ja ilutoodete müügipunkti.
Igal aastal külastab salon+ salongiketti üle 180 000 inimese nii Eestis, Lätis kui Leedus. Salon+ on valitud Eesti Kaubandus- ja Tööstuskoja poolt 30 tuntuima Eesti kaubamärgi hulka.

Head Uudised GoodNews