1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. PÕHJUS END LILLE LÜÜA I Buduaar korraldab üle-eestilise lillelöömise päeva
PÕHJUS END LILLE LÜÜA I Buduaar korraldab üle-eestilise lillelöömise päeva

PÕHJUS END LILLE LÜÜA I Buduaar korraldab üle-eestilise lillelöömise päeva

Karantiin on paratamatult mõjunud ka välimusele. Kui tavaliselt oleme harjunud end koju jõudes panema mugavamatesse riietesse ning juuksed krunni keerama, siis nüüd justkui polekski põhjust hommikul meikida ja ilus kleit selga panna.

17. aprillil korraldab Buduaar üle-eestilise lillelöömise päeva. Tee endale meik ja pane selga enda lemmikriided, millega läheksid kas peole või restorani ja tee endast pilt. Lisades sellele #lõinlille ja @buduaar, loositakse kolmele osalejale välja kolm Buduaari lemmik 2020 Beauty Boxi väärtuses 190 €.

Heade uudiste portaal avaldab Buduaari üleskutse:

Kas mäletad veel seda viimast korda, kui tegid endale meigi, sättisid juuksed soengusse ja panid selga midagi ilusat? Nüüd on jälle see päev käes, sest 17.aprillil on üle-eestiline “lillelöömise päev.” Tee endale meik ja pane selga oma lemmikriided, millega läheksid sõbrannadega peole või mehega juubelile või restorani ja tee endast üks värske pilt.
Teeme koos sotsiaalmeedia taas kord glamuurseks ja naiselikuks, nagu see varem oli! Postita sel päeval endast üks värske pilt lisades sellele #lõinlille ja @buduaar.
Kuna Buduaari maikuu ajakirja seltskonnarubriik on sel korral suletud, siis täidame need lehed ( osalejate loal) 17. aprillil lille löönud naiste piltidega!

Kõikide #lõinlille osalejate vahel loosime välja kolm Buduaari lemmik 2020 Beauty Boxi (väärtus a 190€). Karbi sisuga saad tutvuda SIIN!

Head Uudised GoodNews