1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. Prototron: kõrgete kontsade kandmine muutub peagi mugavamaks
Prototron: kõrgete kontsade kandmine muutub peagi mugavamaks

Prototron: kõrgete kontsade kandmine muutub peagi mugavamaks

Heelosophy meeskond Foto: Gaili Eding
Heelosophy meeskond
Foto: Gaili Eding

Eelmisel neljapäeval andis Prototron üle järjekordsed rahastused. Meeskond Heelosophy sai 11 537 eurot, et arendada välja nn nähtamatud sisetallad, mis muudavad kõrge kontsaga kingade kandmise mugavamaks.

„Meie tootmistehnoloogiaga saab valmistada igale kandjale personaliseeritud tugitallad, mis arvestavad nii jalakuju, kinga kui ka kasutaja kõndimisdünaamikat. Suudame sellised sisetallad valmis teha vaid viie minutiga,“ ütles meeskonna esindaja Seren Eilmann.

Heelosophy meeskonna liige Seren Eilmann toodet tuvustamas  Foto: Gaili Eding
Heelosophy meeskonna liige Seren Eilmann toodet tuvustamas
Foto: Gaili Eding

Heelosophy toimimispõhimõte on lihtne. Kingapoed varustatakse seadmetega, mis suudavad kingpaari ostnud kliendi jalatalla kaardistada ning toota kohapeal selle alusel spetsiaalse läbipaistva sisetalla. Kasutajale kohandatud sisetald kleebitakse kinga sisse ning kingade kandmine muutubki oluliselt mugavamaks.

“Prototroni rahastuse eelduseks on idee rakendamine ja toote turule viimine. Loodan, et Heelosophy on edukas ning ootan ka väljatöötatud tehnoloogia rakendamist,“ märkis Tallinna Tehnikaülikooli innovatsiooni ja rahvusvaheliste suhete prorektor Tea Varrak.

Prototroni auhinnad Foto: Gaili Eding
Prototroni auhinnad
Foto: Gaili Eding

„Heelosophy ideel on potentsiaali maailma ja senist klienditeenindussüsteemi kingapoodides kardinaalselt muuta. Suured muutused ei juhtu aga üleöö ning täiesti uudse lähenemise pakkumine kliendile ei ole lihtne. Seetõttu oleme Tehnopoli äriinkubaatori meeskonnaga igati abiks, et idee juurde lisada ärimudel, ekspordi- ja turundusplaan,“ lisas Tallinna Teaduspargi Tehnopol juhataja Jaak Raie.

 

 

Head Uudised GoodNews