1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. Rapla Selveri Suurjooks valis esmakordselt missi
Rapla Selveri Suurjooks valis esmakordselt missi

Rapla Selveri Suurjooks valis esmakordselt missi

Nele RandpereSelveri jooks toimub Raplas juba neljandat aastat ning korraldajatel on rõõm tõdeda, et mitte ükski teine rahvaspordi üritus ei too Raplas kokku nii palju inimesi. Üheks pikkade traditsioonidega ürituseks Raplamaal on missivalimised ning Selveri jooksu korraldustiim valis esmakordselt rahva abiga kandidaatide seast oma lemmikuks Nele Randpere.

Juuni alguses toimuv jooks on olnud eelnevatel aastatel sportliku suve avaüritus enam kui tuhandele lapsele ja täiskasvanule. Sellel aastal on kujundatud viie kilomeetrine rada ümber nii, et see kulgeks mööda kohalikke vaatamisväärsusi, nii et üllatusi on ka neile, kes jooksuüritusel varasematel aastatel osalenud.

„Rapla Selveri Suurjooksu registreerimine on avatud ja ootame üritusest osa võtma veelgi rohkem ka kohalikke inimesi. Viis kilomeetrit ei ole palju sörkimiseks või kepikõnniks. Rahulikus tempos liikumine on kvaliteetaeg ning seda peab tegema rõõmuga. Enne põhidistantside starti algavad lastejooksud, kus võistlusrõõmu jätkub ka pere väiksematele,“ innustab jooksu korraldaja Donatas Narmont kõiki jooksüritusele tulema kogu perega.

Rapla Selveri Suurjooksu korraldustiim valis esmakordselt rahva abiga 2. aprillil oma lemmiku Miss Raplamaa, kelleks osutus Nele Randpere ning võitjat autasustati Selveri poolt välja pandud peaauhinnaga. „Mõlemad üritused on suunatud Rapla maakonna tutvustamiseks ja ühtlasi ka seal elavatele inimestele. Miss Raplamaa on pikkade traditsioonidega ning soovime samasugust jätkusuutlikust ka Rapla Selveri Suurjooksule,“ lisab Donatas Narmont. Oma lemmiku poolt said hääletada kõik jooksusõbrad ajakirja Jooksja Facebooki lehel. Missikandidaate võib näha ka Rapla Selveri Suurjooksu ajal abistamas.

Head Uudised GoodNews