1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. REGISTREERI! Staarid kauplevad Tallinna kõmulisemal kirbuturul
REGISTREERI! Staarid kauplevad Tallinna kõmulisemal kirbuturul

REGISTREERI! Staarid kauplevad Tallinna kõmulisemal kirbuturul

Sandra Ude
Sandra Ude

7. oktoobril kell 17 võidutseb Tallinna Telliskivi Loomelinnakus stiilseim kirbuturg kui eales varem ning oma parimate hilpude ja aksessuaaridega kauplevad teiste seas tuntud Eesti staarid.

Kui lemmikute hulka kuuluvad retrohõngulised värvid, glamuursed ehted või sportlikumad rõivad, aga ka kõik muu huvitav, leiab värskust riidekappi JJ-Street Baltic Session Urban Kirbuturult. Suurejoonelise tänavakultuurifestivali teine avasündmus on suunatud nii kõigile šopahoolikutele, moemaanidele kui ka head seltskonda ja põnevust armastavatele inimestele. Tuhandete kaupade vahel jalutamisele lisavad urbanlikku meeleolu mõnus muusika, suurepärased õhtujuhid ning kaunid tänavatantsijad.

Igas stiilis ja igale maitsele rõivaid, aksessuaare ja esemeid müüvad V.I.P.-alas ka Eesti kuulsused, sealhulgas Kertu Jukkum, Joel Juht ning Maia Vahtramäe. Viimase letilt võib leida väga ainulaadseid kleite, millest üks on disainitud Kirill Safononovi poolt ja kantud vaid kaks korda. “Kindlasti panen müüki ka Eesti Laulu kingad ja ühe Kirilli jaki, mida Põhja-Tallinna ajal kandsin,” lubas Vahtramäe.

Iti-Pätrik Järve
Iti-Pätrik Järve

Lisaks on kohal Eesti populaarseimad blogijad nagu Grete Link, Mari-Liis Suvi, Teele Mustallikas ja Iti-Pätrik Järve. “Juba tükk aega olen tõstnud liigseid riideid stangelt kohvrisse, et uustulijatel oleks ruumi. Salamahti olen oodanud, et need ringlusesse saata. Urban Kirbuturg on selleks ideaalne! Müün jakke, kampsuneid, pluuse, suvetoppe, kleite, pikki pükse, lühkareid, kotte, salle, jalanõusid, ehteid ehk kõike,“ rääkis Suvi.

Urban Kirbuturu suurepärast võimalust ei lase mööda ka Eesti Tippmodell 2013. aasta võitja Sandra Ude. “Suurem osa mu asjadest, mida kõik uudistama saavad tulla, on vähe kasutatud, kuid leidub ka päris uusi asju. Hinnaklassi poolest jäävad kõik odavamasse,” rääkis Ude.

JJ-Street Baltic Session Urban Kirbuturul müüjana osalemiseks tuleb broneerida müügikoht meiliaadressil kirbukas@balticsession.com ning 2×3-meetrise koha maksumus on 10 eurot. Registreerumisel tuleb märkida e-mail, nimi ja vanus ning müügikohta võib jagada ühe sõbraga. Teiste seas on oodatud ka firmad. Eelregistreerimine toimub 5. oktoobrini.

Ei ole valitud galeriisse või galerii kustutatud.

Head Uudised GoodNews