1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. Rõivanumbri 38 suurejooneline tutvustamine läbi Eesti disainerite juba sel laupäeval
Rõivanumbri 38 suurejooneline tutvustamine läbi Eesti disainerite juba sel laupäeval

Rõivanumbri 38 suurejooneline tutvustamine läbi Eesti disainerite juba sel laupäeval

Kõigest paar päeva on jäänud aega ainulaadse ja atraktiivse moe-ja meelelahutussündmuseni “Keep Fashion Size 38,” mis on pühendatud märkimisväärselt paljudele naistarbijatele ja rõivanumbrile 38.

“Keep Fashion Size 38” toimub kaupluse KEEP eestvedamisel 12. oktoobril Tallinnas, Telliskivi Loomelinnaku Mustas saalis.

“Sündmusel osalevad tunnustatud Eesti disainerid Tiina Talumees, Kirill Satonov, Jaana Varkki, Kairi Villemson, Norrison ja Liss, kes tutvustavad ja turustavad rõivaid ja jalatseid numbriga 38”, märkis üks korraldajatest Reili Nõupuu.

“Erilist tähelepanu sellele numbrile otsustasime osutada põhjusel, et suuruses 38 rõivaid kannavad paljud naised nii Eestis kui ka välisriikides. Külastajatel on võimalus tooteid uudistada ja osta ühe või kahe kaupa või ka hulgi,“ lisas ta.

Nõupuu sõnul on Loomelinnaku Musta saali igati oodatud ka härramehed, kes omale lähedase naise rõivagarderoobi iseärasusi tundes võivad mõistagi ka ise oste teha ja nii oma abikaasat, sõbratari, õde, ema või tütart üllatada.

“Disainerid toovad välja oma viimase aja loomingu. Sündmusele lisab põnevust ja tarbijale pakub mugavaid valikuvõimalusi see, et kõik müügile toodud rõivad on suuruses 38,” ütles korraldaja Harles Mägi.

„Väärtustades kodumaist disaini tuleb tõsiselt võtta Eestis loodavat moekunsti ja see on ka üks taolise üritustesarja korraldamise eesmärke – väärtustada oma kodumaal toodetut ja disainitut. 6 tundi kestval üritusel on esindatud ka AS Baltika armastatud brändidega Bastion, Monton, Mosaic ja Nikkolo,“ lisas Mägi.

Head Uudised GoodNews