1. Avaleht
  2. Huvitavat
  3. Sajad noored võtsid mõõtu suurele moepüünele pääsemiseks
Sajad noored võtsid mõõtu suurele moepüünele pääsemiseks

Sajad noored võtsid mõõtu suurele moepüünele pääsemiseks

Eile toimus Solaris keskuses suur casting, kus otsiti tulevasi talente ning värvati osalejaid Eesti pikima ajalooga moesündmusele ERKI moeshow.

E.M.A Model Management’i omaniku Katrin Rannavälja sõnul oli kohale tulnud sajakonna soovija seas kindlasti vähemalt paar sellist noort, keda võiks maailmas edu saata. “Tõeliselt tore oli näha entusiasmi ja seda, et nii palju noori oli üle Eesti kohale tulnud,” ütles Rannaväli ning lisas, et eriliselt jäi talle silma üks Saaremaalt pärit neiu. “Kuigi modellindust mõjutab täna paljuski sotsiaalmeedia, luues selleks hoopis uusi võimalusi moemaailma sisenemiseks, on ka klassikalistele catwalk’i- ja kõrgmoetegijatele endiselt ruumi. Hea meel, et ERKI tegijad selleks Eesti noortele võimaluse pakuvad.”

Solaris keskuse disainipoodide vahele maha laotatud suurel catwalkil pidid noored näitama oma kõndimis- ja poseerimisoskusi. Samuti tehti neist professionaalsed moefotod, mille järgi disainerid oma valiku langetavad.

ERKI moeshow on suurim ja olulisim kohalike noorte moeloojate kasvulava, mida korraldatakse juba alates 80ndatest ning kust on tuule tiibadesse saanud enamik tänaseid tipptegijaid nii disainerite kui ka modellide seas.

Head Uudised GoodNews