1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. SÕBRAD KRISTIINES! Kristiine kingib ühele sõbrapaarile homse valentinipäeva puhul 500 eurot
SÕBRAD KRISTIINES! Kristiine kingib ühele sõbrapaarile homse valentinipäeva puhul 500 eurot

SÕBRAD KRISTIINES! Kristiine kingib ühele sõbrapaarile homse valentinipäeva puhul 500 eurot

Kristiine_sõbradKristiine keskus kutsub kampaania raames kõiki üles kandma sõbrapäeval oma sõprade ja sõbrannadega sarnaseid riideid või aksessuaare, et demonstreerida seeläbi oma sõprust ning kingib ühele märksõnaga #SõbradKristiines sõbrapildi postitanud paarile 500 eurose kinkekaardi.

“Korraldasime oma Facebookis küsitluse, mis näitas üllatuslikult, et sarnaste riiete kandmist ei peeta sugugi moeäparduseks – see tekitab inimestes hoopis huvi teise inimese vastu ning veendumust, et neid seob ka midagi muud peale ühesuguse stiilitaju,” rääkis kampaania projektijuht Triin Mustjõgi.

Küsitlusest ilmnes ka see, et paljude vastajate esimene reaktsioon on sarnaselt riietunud inimesega ühispildi tegemine, mistõttu otsustas kaubanduskeskus kutsuda sõbrapäeval kõiki sõpru ja sõbrannasid, emasid ja tütreid, isasid ja poegi ning kallimaid oma meeskondlikku kuuluvust ka teistele näitama ja suure auhinna nimel ühispilte jagama.

Kampaania raames julgustatakse kõiki postitama sarnases outfitis tiimipilte Instagrammi hashtag’iga #SõbradKristiines. Kõigi osalejate vahel loositakse välja auhind – kaks 250-eurost Kristiine keskuse kinkekaarti. Lisaks paneb keskus lisaauhinnana välja 100-eurose kinkekaardi enim Like saanud pildile.

Kampaania projektijuhi sõnul plaanib Kristiine anda oma panuse sellesse, et sõbrapäeval sõpruse näitamine sarnase outfitiga kujuneks omamoodi traditsiooniks. „Loodame, et juba tänavu tuleb meie üleskutsega kaasa võimalikult palju inimesi, kes oma lõbusa eksperimendi läbi teisigi innustavad,“ ütles Mustjõgi.

Kristiine_sõbrad2

Head Uudised GoodNews