1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. Spa Hotel Lavendel kutsub Ilukeskuse avalöögile!
Spa Hotel Lavendel kutsub Ilukeskuse avalöögile!

Spa Hotel Lavendel kutsub Ilukeskuse avalöögile!

Ilukeskuse avalöökLaupäeval algusega kell 11.30 toimub Viimsis, Spa Hotel Lavendli Ilukeskuse avalöök. Kohapeal tutvustatakse Ilukeskuse teenuseid ja Germain de Cappuccini tooteid, soovijad saavad testida oma näonahka, imetleda juuksurite ja meikari kõikide silme all valmivaid meistritöid ja nautida Tanel Padari esinemist. Üritus on kõigile tasuta!

„Kuigi tegemist on hotelliga, siis soovime Ilukeskuse teenused suunata ka just kohalikele elanikele. Avalöögil pakume mitmeid tooteid ja teenuseid soodushinnaga ning loodan, et nii mõnigi leiab meilt sobilikku ka jõuluvana kingikotti,“ rääkis Spa Hotel Lavendel juht Triinu Lill. „Uue Ilukeskuse ahvatlevad märksõnad on kindlasti veealune vaakummassaaž, NeoQi energiakookon, punase veini hoolitsus ja vann, Cleopatra piimavann ja taimsete ekstraktidega lõõgastav vann. Eraldi hooldused on ka meestele.“

Spa Hotel Lavendel Ilukeskus hakkab pakkuma järgmisi teenuseid:
-Näohooldused
– Kehahooldused
– Erinevad massaažid
– Vanniprotseduurid 1-le ja ka 2-le inimesele
– Veealune vaakummassaaž
– NeoQi energiakookon
– Pediküür
– Maniküür
– Juuksuriteenused
– Geelküüned
– Ripsmete püsipikendamine
– Meik
– Kosmeetika- ja juuksuritoodete müük

Iluprotsetuuridel kasutatakse Germain de Cappuccini tooteid, milles sisaldub palju looduslikke aineid. Tänapäevane kõrgtehnoloogia ja laboratoorium tagavad Germaine de Cappuccini toodete kõrge kvaliteedi ja efektiivsuse. Germaine de Cappuccini on oma Spa-toodete ja –hoolitsustega maailmas TOP5 hulgas.

Lisaks Ilukeskusele avatakse 2014.aasta kevadel hotellis ka SPA

Head Uudised GoodNews