1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. Suur spordipidu sellel nädalavahetusel: olümpiamedalid, sportlased, näitus ja moeshow!
Suur spordipidu sellel nädalavahetusel: olümpiamedalid, sportlased, näitus ja moeshow!

Suur spordipidu sellel nädalavahetusel: olümpiamedalid, sportlased, näitus ja moeshow!

suur spordipiduSellel laupäeval toimub Tallinnas Rocca al Mare keskuses Sotši 2014 olümpiamängudele pühendatud spordipidu – moeshowga esitletakse olümpiariideid Montonilt ja ISC-lt, avatakse spordinäitus ning saab oma silmaga näha nii legendaarsemaid olümpiasportlasi kui ka medaleid.

Kell 13:00 algav spordipidu toimub Rocca al Mare keskuse I korrusel, Montoni poe esisel alal, kuhu on üles pandud uhiuus sporditeemaline näitus ja läbinisti sportlik moelava, kus esitlemisele tulevad Sotši 2014 olümpiamängude Montoni paraadkollektsioon ning ISC võistlus- ja treeningrõivaste kollektsioon.

Külalistel on harukordne võimalus uudistada Kristina Šmigun-Vähi, Andrus Veerpalu ning Erika Salumäe olümpiamedaleid  – sealhulgas kuulsat Erika Salumäe Souli olümpiakulda. Monton ja ISC esitlevad ülevaadet olümpiarõivastest läbi aegade. Peoalal avatakse Eesti Olümpiakomitee 90. aastapäevale pühendatud näitus „Eesti spordi pildid“. Jalgratastel saab mõõtu võtta Eesti parimate sportlastega.

Laupäeval jõuab esimest korda avalikkuse ette ja Montoni poodidesse müügile ka Sotši 2014 olümpiakollektsioon. Erakordselt suures ulatuses (veebikeskkonnas) tehtud eelbroneeringute tõttu jõuab kollektsioon jaemüüki piiratud mahus ning vaid nelja kauplusesse – Rocca al Mare kaubanduskeskuses, Viru keskuses, Baltika Moetänaval (Veerenni 24) ja Kristiine keskuses asuvatesse Montoni poodidesse. Esimese kolme päeva jooksul on kõik olümpiakollektsiooni tooted müügil 15%-lise soodustusega.

Suurele spordipeole on oodatud kõik huvilised!

Head Uudised GoodNews