1. Avaleht
  2. Lapsed
  3. TALENDIKONKURSS! Eesti andekaid lapsi ja noori oodatakse Baltikumi talendikonkursile
TALENDIKONKURSS! Eesti andekaid lapsi ja noori oodatakse Baltikumi talendikonkursile

TALENDIKONKURSS! Eesti andekaid lapsi ja noori oodatakse Baltikumi talendikonkursile

ZZ Talendid11. aprillil avati veebilehel Bobe.me laste- ja noortekonkurss „ZZ Talendid”, mille peamine eesmärk on leida andekaid noori, aidata neil ennast tutvustada ning toetada neid oma talendi arendamisel ja kasvatamisel. Konkurss sai alguse Lätis, kuid sel aastal võistlevad 1000-eurose auhinna ja hinnaliste Huawei tehnikakingituste eest ka noored talendid Eestist ja Leedust.

Konkursile kutsutakse osalema noori vanuses 7-20 aastat, kes õpivad 1.-12. klassis. Osalejad kõikidest Balti riikidest saavad kandideerida kolmes kategoorias: muusika, tants ja vaba kategooria, kus võib osaleda mistahes talendiga, mida on võimalik esitada laval – maalimine, võlutrikid jm.

Konkursile saab avaldusi esitada kuni 2. maini Bobe.me koduleheküljel, kus tuleb ära täita ankeet ja saata kuni 5 minuti pikkune video, mis noore talenti tutvustab. Osalejad ei pea looma eraldi videot kandideerimiseks vaid võivad kasutada ka olemasolevaid videosid noore Youtube’i või Vimeo kontolt. 5.-14. maini toimub kõigi kandideerijate vahel Bobe.me Facebooki lehel avalik online hääletus, mille võitjad pääsevad edasi finaali. Konkursi finaal toimub 28. mail ZZ Festivalil Jurmalas.

Žürii, mille koosseisu kuuluvad Läti tuntud oma ala professionaalid, hindab osaleja talenti, selle potentsiaali, motivatsiooni edasisteks püüdlusteks ja toetuse vajalikkuse kohta antavat põhjendust. Hinnatakse ka karismat, kirglikkust ja võimet talendiga publiku ette astuda. Täpsema info kandideerimisest, hindamiskriteeriumitest ja auhindadest leiab SIIT.

Laste- ja noortekonkurssi „ZZ Talendid” korraldab noorteorganisatsioon Avantis, kõnekaart Zelta Zivtiņa ja üks maailma juhtivaid informatsiooni- ja kommunikatsioonitehnoloogiaettevõtteid, Huawei Technologies Investment Co. Üritust toetab Baltikumi meelelahutusportaal Bobe.me.

“ZZ Talendid” konkursile registreerumine ja lisainfo SIIT!

Head Uudised GoodNews