1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. Tartus saab nautida Läti moodi ja muusikat
Tartus saab nautida Läti moodi ja muusikat

Tartus saab nautida Läti moodi ja muusikat

SALTTartu Kaubamaja keskuses toimuval Moekuulutaja üritusel avaneb huvilistel täna ainulaadne võimalus tutvuda meie lõunanaabrite moedisaini ja muusikaga. Oma värskeimat loomingut esitlevad Läti moebrändid One Wolf, BeCarousell ja SALT, lummavat muusikat esitab seitsmest noorest lätlannast koosnev kollektiiv Sus Dungo.

“Moekuulutaja on iga kord pakkunud publikule midagi uut ja avastamisväärset ning meil on väga hea meel, et seekord saame esitleda meie naaberriigi andekate moeloojate kollektsioone,” ütles Tartu Kaubamaja tegevjuht Marju Jeedas.

“Tegemist on Lätis populaarsete moemärkidega, kes kindlasti leiavad austajaid ka meie moehuviliste seast,” lisas ta.

One_Wolf_autumn-winter_2014_15Läti moebrändide suurejooneline galashow toimub täna kell 18:00, Sus Dungo astub muusikaliste vahepaladega publiku ette kell 15:30, 16:30 ja 17:30.

Lisaks toimuvad Moekuulutajal täna ja homme meeleolukad moeetendused, mis esitlevad kevad-suvise hooaja trende täiskasvanutele, noortele ja lastele. Keskuse kolmandal korrusel on kuni nädala lõpuni avatud pop-up disainipood, kust saab soetada nii kodumaiste moedisainerite kui ka Läti moemärkide loomingut, valikus on lisaks põnevaid aksessuaare ja ilutooteid.

Laupäeval kell 14:00 saab uudistada ürituse Mood-Performance-Tants finaali jõudnud kollektsioone, kell 13:00-15:00 on modellitööst unistavatel tüdrukutel ja poistel võimalik osa võtta E.M.A. agentuuri uute modellide otsingust. Laupäeval loob muusikaga meeleolu kodumaine bänd August Hunt.

Kõik etendused on külastajatele vaatamiseks tasuta.

Täpsem info SIIN!

Head Uudised GoodNews