1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. TASUB IGAL NAISEL TEADA! Ilulooja Merilin Markov-Valm jagab soovitusi erilisteks päevadeks
TASUB IGAL NAISEL TEADA! Ilulooja Merilin Markov-Valm jagab soovitusi erilisteks päevadeks

TASUB IGAL NAISEL TEADA! Ilulooja Merilin Markov-Valm jagab soovitusi erilisteks päevadeks

Head uudised
Merilin Markov-Valm ja GoodNews toimetaja Joanna Müür

Sõbrakuu veel kestab ning ees terendab naistepäev ja õrnemal sool on ikka kerge mure sellega, kuidas kallimale või üldse silma jäänud meesterahvale muljet avaldada.

Et mehed märkavad ennekõike kauneid ja hoolitsetud naisi, siis annabki T&M Ilusalongi juhataja Merilin Markov-Valm selleks pisut näpunäiteid.

Merilin, milliseid huvitavaid protseduure võiksid naised sõbrakuul ette võtta?

Üldjuhul ilusalongis tehakse alati tüüpasjad ära – küüned, juuksed ja pediküür. Need, kes saavad endale lubada lisaks midagi muud – võib-olla ripsmed, mis koguvad praegu Eestis populaarsust ja on täielikult laes. Tulevad 3D ripsmed – volüümid ühesõnaga, pannakse hästi tihedaid ja hästi kohevaid.

Mida saaksid naised ise kodus teha, et ennast hästi tunda – kui ei ole võib-olla aega tulla ilusalongi?

See on tegelikult väga raske küsimus, sest tavaliselt kui oleme kodus, siis ega ei viitsi väga seal kodus midagi teha. Aga üldjuhul on ikkagi vajalik vähemalt sättimine. Mina olen enda jaoks hetkel avastanud päikesepuudri ning õrn jumestuskreem, tolmpuuder ja sellised pruunid-beežikad toonid ning õrn roosakas huul, see võiks kodust lahkudes olla miinimum.

Meigiga edasi minnes – milline võiks olla õhtumeik romantilistel kohtingutel?

Õhtuti on ikkagi see, et me kanname meiki juurde. Praegu käib täpselt paralleelselt nii nagu 90-ndatel, et kui silmad on heledad, siis huuled on tumedad ja kui huuled on heledad , siis on silmad tumedad – see vist on läbi aegade kogu aeg ühtemoodi olnud.

Mis värvid ja mustrid aga on küüntemaailmas hetkel populaarsed?

Tegelikult naised tahavad praegusel ajal ikka punakaid ja roosakaid toone, sest see justkui tähistab armastust. On küsitud, et mis värvi on armastus, siis armastusel tegelikult värve ei ole. Kui meik on hele, siis küüned võiksid võib-olla olla natukene särtsakamad, võib-olla natukene vallatumad, et hakkaksid silma.

Head uudised2

Kas on mõni ilutrend, mis kindlasti romantika ja sõbrakuuga kokku ei käi, aga muul ajal on seevastu just populaarne?

Ma arvan, et ilutrendid on ilumaailma puhul nagu ka moes — ei olegi seda, mis ei sobi. Kõik, mida fantaasia lubab, on väga teretulnud ja okei. Iga inimene tekitab enda isiksuse ise.

Head uudised3

Mida T&M Ilusalong sõbrakuul enda klientidele pakub?

Me pakume pediküüri koos sõbrannaga, kus on siis kaks tooli. Kuna meil käib hästi palju prouasid, kellel on hästi kiire, siis nad on hakanud küsima seda, et kas sellel ajal, kui keegi teeb maniküüri, saaks keegi teine teha pediküüri? Muidugi on see raske, see ei ole kerge, eriti kui keegi raspeldab, aga see on etappidega ära jaotatud. See tähendab seda, et sa saad kaks protseduuri ühe ajaga, see on hästi teretulnud protseduur, mida me hakkame pakkuma.

Rohkem infot T&M Ilusalongi kohta leiab SIIT!

Head Uudised GoodNews