1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. THE BODY SHOP ILUNÄDAL! Kuidas muuta tuhm näonahk säravaks?
THE BODY SHOP ILUNÄDAL! Kuidas muuta tuhm näonahk säravaks?

THE BODY SHOP ILUNÄDAL! Kuidas muuta tuhm näonahk säravaks?

The Body Shop12Heade uudiste portaalis lõppeb tänasega The Body Shop tooteid tutvustav nädal. Oleme lugejateni toonud nädala jooksul iga päev ühe põneva The Body Shop uudise ning tutvustanud ka brändi põhiväärtusi.

Täna räägib The Body Shop ülemaailmne nahahoolduse ekspert Dr. Terryle C-Vitamiini toimest näonahale ja selgitab, kuidas muuta tuhm näonahk jälle säravaks.

Miks on näonahk sageli pigem tuhm kui särav?

Sinu näonahk peab hakkama saama mitmete väljakutsetega kogu päeva: alustades valest näohooldusrežiimist ja üldisest saastatusest ning lõpetades ekstreemsete ilmaolude ja toitainete vaese dieediga. Kõik need tegurid muudavad näonaha loomuliku taastumisvõime loiumaks ning näonaha efektiivsus uute rakkude tootmisel langeb.

The Body Shop11

Mis toime on C-Vitamiinil?

C- Vitamiin on näonaha suurepärane toitaine, mis hoiab naha toonuses ja niisutatuna. Ta aitab kaasa näonaha taastamisele ja uuendamisele ning muudab selle siledamaks ja säravamaks. C-Vitamiin on ka võimas antioksüdant, mis võitleb vabade radikaalide vastu.

C-Vitamiin, mille saame toidust ja jookidest kulub ära meie organismi turgutamiseks seespidiselt ja nahk saab sellest vähe kasu. Sõltumatud uuringud näitavad, et C-vitamiini välispidine kasutamine aitab nahal märgatavalt uueneda ning vähendada väsimuse tundemärke.

The Body Shop13

The Body Shop uus Vitamin C Glow boosting moisturaiser sobib hästi kergeks päevaseks niisutajaks ning aitab nahal taastada terve, särava ja energiast pakatava jume.

Nahka kirgastav geelkreem on mõnus vitamiinikokteil, mis peletab väsimuse märgid hetkega. Kreem on sobilik normaalsele ja kombineeritud nahale. Ei sisalda silikoone ega parabeene.

Minu eriline hetk

THE BODY SHOP HINDAB ERILISI HETKI! Leia suvest ilusat ja tee elu erilisest hetkest pilt!
 
Heade uudiste portaal GoodNews koostöös tuntud kaubamärkidega Avon ja The Body Shop algatasid vahvaima jäädvustuste kampaania “Minu elu eriline hetk”, et suvehullud inimesed võiksid neid hetki teistega jagada ja ilutootjatelt toredaid kingitusi võita. Võta osa ja uuri lähemalt SIIT!

Head Uudised GoodNews