1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. Tiina Talumees toob vaatajateni barokiliku sügistalvise kollektsiooni!
Tiina Talumees toob vaatajateni barokiliku sügistalvise kollektsiooni!

Tiina Talumees toob vaatajateni barokiliku sügistalvise kollektsiooni!

TiinaTalumeesJärgmisel teisipäeval esitleb Tiina Talumees oma sügistalvist couture kollektsiooni «Sügisbarokk». Kollektsioon hingab ühes rütmis ajaloo- ja kultuuriväärtusliku Kadrioru lossiga ning on tugevalt mõjutatud barokilaadsest motiivist. Kollektsiooniga tähistab Tiina Talumees Moestuudio 15. tegutsemisaastat.

Kadrioru loss, kui isiklike mälestuste ja säravate emotsioonide pelgupaik, on Tiina südames erilisel kohal. Lossi dekoor, baroki voogav ja elav loomus läbivad teemana igat rõivatükki, mis «Sügisbaroki» tarvis loodud. Moekunstniku sõnul on suur au tähistada oma väikest aastapäeva nii võimsa väärtusega paigas.

«Loodan, et esitlusest saab tseremoonia, mis ühendab nii lossi, viimasest inspireeritud kollektsiooni kui ka kohalviibijad. Eriti muidugi need, kes võtavad tänapäevase barokitõlgenuse omaks ja soovivad seda emotsiooni edaspidi ka seljas kanda,» nendib Tiina moestuudio 15. sünnipäeva eel.

Inspireerituna lossi dekoorist ja detailidest on Tiina Talumees loonud kollektsiooni, mis toob moehuvilisteni Kadrioru peened nüansid tänapäevases võtmes. Viimasest annavad aimu mugavad ja hästi kantavad materjalid. «Sügisbaroki» peakangelasteks on väänlevate nöör- või paeltikanditega kaunistatud villa-jersey, villakrepp ja puuvillapits. Uhkeldavama poole pealt on kollektsioonis esindatud kuldsed tikandid, brokaat ja voogav satiin.

Tiina Talumees Moestuudio on Eesti üks tuntumaid ja tunnustatumaid kõrgmoodi viljelevaid moemaju, mis on valmistanud eritellimusel naisterõivaid nüüdseks juba 15 aastat. Kollektsioonid valmivad kvaliteetsetest kangastest ja Eesti parimate õmblejate käe all. Tiina Talumehe moestuudios Rotermanni kvartalis saavad kliendid soovi korral tutvuda ka valmiskollektsiooniga.

Tuuli Mäemat
Ilu&Mood toimetaja

Head Uudised GoodNews