1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. Tippjumestaja Lana Vallo õpetab lihtsaid iluvõtteid
Tippjumestaja Lana Vallo õpetab lihtsaid iluvõtteid

Tippjumestaja Lana Vallo õpetab lihtsaid iluvõtteid

Lana Vallo
Lana Vallo

4. detsembril toimub Mustpeade Majas suurejooneline iluõhtu, mille korraldavad Eesti üks hinnatumaid jumestuskunstnikke Lana Vallo ning tema juhatatavad Glow International Make-up School ja Glow Beauty Studio. Ilugalal näitavad Lana ja tema kolleegid, jumestajad Ksenia Ljashenko ja Zoja Nova, alati toimivaid meigitehnikaid nii argipäevaks kui ka saabuvaks pühadehooajaks.

„Näitame nii klassikalisi meigitehnikaid, mis alati iga naise ilu rõhutavad, kui ka tutvustame uusi trende ilumaailmas. Näiteks saab selgeks populaarsed näo modelleerimise võtted, aga ka lihtsad sammud, kuidas päevameigist saab kiiresti teha glamuurse õhtumeigi. Viimane on eriti vajalik kiire elutempoga tegusatele naistele, kes sageli peavad otse kontorist mõnele õhtusele vastuvõtule või üritusele jõudma,“ rääkis Lana Vallo.

Lisaks sellele saavad osavõtjad õppida, kuidas teha laitmatut meigipõhja, saavutada perfektne kulmujoon ning panna huulevärv püsima, samuti käiakse läbi erinevad meigistiilid, trendikast naturaalsest no make-up lookist glamuurse peomeigini. Üritusele oodatakse kõiki iluhuvilisi, eelnev jumestaja ettevalmistus ei ole vajalik.

Nii eesti kui vene keeles toimuvat õhtut juhivad säravad Liina Randpere ja Alina Privalova. Muusikalise meelelahutuse eest hoolitsevad Tanel Kuusk ja DJ Ronald Väli, tervitusjooki pakub Aperol Spritz. Uksed avatakse kell 19.00, ürituse algus 19.30.

Lisaks läheb iluõhtul loosimisele mitmeid ahvatlevaid auhindu, kosmeetikast meigikoolitusteni, antakse soovitusi erinevate jumestustoodete osas ning kiirematele tehakse ka meik. Piletid üritusele maksavad 15 EUR ning on saadaval glowmakeup.ee e-poes.

Lana_Ksenia_Zoja_foto

Head Uudised GoodNews