1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. TV3! Nelja tütre ema Sikkali Marilini loomingut kantakse auga nii siin kui sealpool piiri
TV3! Nelja tütre ema Sikkali Marilini loomingut kantakse auga nii siin kui sealpool piiri

TV3! Nelja tütre ema Sikkali Marilini loomingut kantakse auga nii siin kui sealpool piiri

Nelja tütre ema Sikkali Marilini loomingut kantakse auga nii siin kui sealpool piiriEduka moedisaineri Marilin Sikkali uus teksariidest kollektsioon on inspireeritud sumedatest augustikuu-öödest ja kannab nime “Labour Girl” ehk töölisnaine.

Kuigi Marilini loomingut kantakse auga nii siin kui sealpool piiri, siis teavad vähesed, et see andekas naine on ka suurpere ema ja tema noorim tütar pole veel aastanegi. Seega on täiesti tavaline, et Marilini lapsed sageli ka ema kollektsioonide esitlustel kaasas käivad.

Teksakollektsioon valmis Marilini kodu-ateljees koostöös oma väikese tütre Mari Lindaga. Disaner kirjeldab, kuidas nii mõnigi lõige sai just tänu beebile täiendavaid detaile.

Lisaks Mari Lindale kasvavad Marilini peres veel Mona Linda, Rosa Linda ja Nata Linda. Marilin tunnistab, et nii laste kasvatamise juures kui tema loomingulise karjääri edus on suur roll ka ettevõtjast abikaasal, kes toetas naist karjääri algul nii materiaalselt kui emotsionaalselt. Praegu on suur abi ka lastest.

Vaata lähemalt videost!

[iframe class=”tv3play” src=”https://play.tv3.ee/embed?id=654543″]

Head Uudised GoodNews