1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. Ülemiste Keskuses avatakse maherõivaketi LAV ORGANIC LIFESTYLE pood
Ülemiste Keskuses avatakse maherõivaketi LAV ORGANIC LIFESTYLE pood

Ülemiste Keskuses avatakse maherõivaketi LAV ORGANIC LIFESTYLE pood

ilus valgeÜlemiste Keskuses seab ennast sisse LAV ORGANIC LIFESTYLE’i esimene pood Eestis. Suur avapidu koos LAV ORGANIC LIFESTYLE kevadkollektsiooni esitlusega toimub 12.aprillil algusega kell 18:00.

Avapeo aitavad kevadiselt säravaks muuta üllatusesinejad ja kaunid modellid. Modellidena astuvad üles võrratud daamid igast eluvaldkonnast- näitleja Karin Rask, magusakuninganna Angeelika Kang, stilistjuuksur Kati Vaikre, DJ Triin Tulev, modell Lilian Lõhmus, laulja Ithaka Maria ja teleprodutsent Triin Luhats.

Poest on võimalik osta bambusest, kanepist ja mahepuuvillast trendikaid rõivaid, pesu, vegan jalanõusid ning isegi tervislike stiilseid päikeseprille. Valikus on riided kogu perele- naistele, meestele ja lastele. Poedisaini on teinud tuntud sisearhitekt Helen Kolks. LAV ORGANIC LIFESTYLE poes on võimalik veenduda, et ka ökorõivas võib olla ilus ja kaunistada kandjat.

UnderprotectionSS16_47427_hires_RGB

Tervislikust rõivast on saamas tarkade ja edukate elustiil.

LAV tegevjuht Kristi Hõrrak toob lihtsate näidetena, et nailonrinnahoidja suurendab vähiriski ja sünteetiline meestepesu põhjustab viljatust ning sünteetilises ööpesus magav laps korjab enda kehasse suure osa rõivas sisalduvat keemiat. Sportides maherõivastes paranevad aga sporditulemused kuna keha ei pea võitlema sünteeltiliseslt rõivast erituva keemiaga.

UnderprotectionSS16_47370_hires_RGB

LAV tegevjuht Kristi Hõrrak ütleb: “Paljud küsivad minult, miks peaks inimene tervislikku rõivast kandma ja kui räägin neile maherõiva eelistest, siis inimesed teevad oma korrektuurid kiirelt.  Mul on äärmiselt hea meel, et ka Eestis oleme lühikese ajaga enda ümber kogunud suure hulga fänne, kes pärast pehmete maheriiete kandmist on praktiliselt välja vahetanud kogu oma senise polüestrist ja nailonist koosneva garderoobi. Kes korra on siidpehmet bambus- või mahepuuvillarõivast kandnud, see enam naljalt midagi keemilist selga panna ei soovi. Rõõm on tõdeda, et oma naiseliku ja stiilse rõivavalikuga oleme muutnud Eesti naiste arusaama, et öko ei pea olema kottpluus, vaid võib üheaegselt olla nii tervislik kui ka kaunis”.

Kid Bonita1

12.aprilli avaüritusel kaunistavad modelle Sigrid Papagoi peaehted, juuksed sätib lavavalmis RandRilu Juuksurisalong koos KEVIN.MURPHY juuksetoodetega   ning meigiga lisab sära Glo Minerals. Külalistel teeb suu magusaks Pagar Võtaks oma suussulavate mahemaiustustega ning joogiga üllatab uus karastusjook Kane’s.

WLS 100

Head Uudised GoodNews