1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. Uus kõrgtehnoloogiline luksuskosmeetika võitleb nahaplekkide vastu
Uus kõrgtehnoloogiline luksuskosmeetika võitleb nahaplekkide vastu

Uus kõrgtehnoloogiline luksuskosmeetika võitleb nahaplekkide vastu

1_ART_IDEAL_RADIANCE_Saabuva suve valguses lansseeris Amway tänavu mais oma esimese innovatiivsel 3-D kõrgtehnoloogial põhineva näohooldussarja Artistry Ideal Radiance, mis on loodud vanuses 25-40-aastastele naistele, kes kurdavad ebaühtlase nahatooni ning pigmendi- ja päikeselaikude üle. Just nende iluvigade üle kurdab iga kolmas naisterahvas maailmas.

Kõrgetasemeline Artistry Ideal Radianse’i kollektsioon on väljatöötatud nahaplekkide ja pigmendilaikude vähendamiseks, kaitseb negatiivsete keskkonnamõjude eest ning parandab jumet, andes näonahale tagasi sära.

Kollektsioon, mille koostis on leiutatud koostöös Yale’i Ülikooli teadlastega, sisaldab harilikku kirikakart, pelargooniat, jasmiini, kuningakeppi ja jaapani keepuud, mis koosmõjus taastavad nahka ning annavad sellele värske ning särava jume.

Lisatud on ka pärliproteiini, mis aitab vähendada silmnähtavaid nahaplekke ja pigmendilaike. Chiaseemned ja granaatõunaekstrakti segu aitab tuhmistada nahaplekke ja vähendada pigmendilaike.
Patenteeritud Acerola kirsi ferment muudab nahatooni heledamaks ja nahas looduslikult esinev lipiid keramiid3 aitab niisutada nahka.

Kolmeosaline kollektsioon Ideal Radiance koosneb:

  • Säraandvast essentsist (87 €) – siidjas ja kiirestiimenduv piimjas essents viib nahapinna sügavamatesse kihtidesse energiat, mis annab nahale värske ja särava jume;
  • Peitepulgast (61 €) – kõrge kontsentratsiooniga hooldusvahend, mis aitab vähendada kõige kangekaelsemaid nahaplekke ja vananemisest tingitud plekke;
  • Säraandvast niisutuskreemist (64 €) – ülimalt rikkalik ja luksuslik intensiivselt niisutav kreem aitab taastada naha loomulikku niiskusbarjääri. Kreem muudab naha päeval säravaks, selle tooni ühtlasemaks ning läbikumavaks.

Kogu kollektsiooni hind: 191 €

Ei ole valitud galeriisse või galerii kustutatud.

Head Uudised GoodNews