1. Avaleht
  2. Lapsed
  3. UUS LASTERAAMAT! Sellel nädalal ilmub pöörane lasteraamat “Kukesupp”
UUS LASTERAAMAT! Sellel nädalal ilmub pöörane lasteraamat “Kukesupp”

UUS LASTERAAMAT! Sellel nädalal ilmub pöörane lasteraamat “Kukesupp”

Moonika Maidre ja Merle Liivak Foto: Krõõt Tarkmeel
Moonika Maidre ja Merle Liivak
Foto: Krõõt Tarkmeel

Lähipäevil vallutab letid ootamatu sündmustikuga lasteraamat “Kukesupp”, mille autoriks on ajakirjanik, Kahvliahvi kokakooli eestvedaja ja kolme lapse ema Merle Liivak. Trükitähtedega värvi- ja joonistamisraamat kõnetab ning puudutab ühtviisi nii väikeseid kui ka suuri.

“Raamat räägib minu perega täpselt kaks aastat tagasi juhtunud loo sellest, kuidas me võtsime tibud, kuidas ühest kanapojast kasvas kuri kukk, kellest sai lõpuks kõigile ootamatult kukesupp,” tutvustas Merle Liivak.

Hoogsat ja humoorikat “Kukesuppi” sobib väiksematel uurida koos ema-isaga, kuna paneb mõtlema tõsiste teemade üle nagu toidu ahel, päritolu ja tänutunne.

Raamatu kujunduse ja joonistuste autor on Moonika Maidre, kes on korduvalt pälvinud tunnustust kahvliahvi kokaraamatute kujunduste eest. Mustvalgeid pilte sobib värvida ja nende juurest leiab ka vahvaid juhiseid, mida juurde joonistada. Teost aitab välja anda kirjastus Pilgrim.

“Kukesupi” esitluspidu leiab aset laupäeval, 8. aprillil, algusega kl 13 baar-bistroos Kukeke. Kõik väiksed ja suured huvilised on oodatud!

Rohkem infot leiab SIIT!

Kukesupp_kaas

Head Uudised GoodNews