1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. Uus tehnoloogia juuste niistumisel ja kaitsmisel
Uus tehnoloogia juuste niistumisel ja kaitsmisel

Uus tehnoloogia juuste niistumisel ja kaitsmisel

Sat_Pho_TextureMatteWax_SiloAmway uuendas oma juuksehoolduskollektsiooni Satinique, mis nüüd põhineb innovaatilisel patenteeritud tehnoloogial Enerjuve, mis kaitseb juukseid, aitab neid niisutada ning muudab nad tugevaks ja siidiseks.

Enerjuve n-ö positiivse laenguga tehnoloogia sisaldab lipiide, kreatiine ja 18-MEA varusid, mis tungivad sügavale peanahka, seovad end kahjustunud juusteosadega ning tugevdavad juuksekarva juurtest otsteni. Enerjuve kompleks suudab eristada kahjustunud ja vähemkahjustunud juuksekarva ning ravida neid vajalike toitainetega.

Lipiidid, kreatiin ja 18-MEA on juuste tervise ja elujõu põhialus, mis muudab nad terveks ja säravaks. Neist viimane kaitseb juuste seisukorda väliste tegurite eest, ent juuste keemiline töötlemine, regulaarne stiliseerimine ja keskkonnakahjud viivad juustele asendamatu toitainete allika 18-MEA sealt välja ning muudab nad väsinuks ja tuhmiks. Ka kreatiini esineb puhtal kujul inimese organismis, mis tõstab juuste rakkude energiat, taastab juuste struktuuri välimise seisu ning suurendab nende massi ja mahtu.

Sat_Pho_ScalpTonic_SiloAmway Satinique’i tooted on jagatud kolme kategooriasse: hooldus-, ravi- ja viimistlustooted.

Hooldustoodete põhivalikusse kuulub kaks erineva toimega šampooni ja palsamit. Šampooni ja palsami hind on vastavalt 18 ja 16 eurot.

  • Šampoon ja palsam värvitud juustele kaitseb, tugevdab ja parandab juukseid õrnalt ning aitavad samal ajal värvil juustes püsida.
  • Šampoon ja palsam juuste väljalangemise vastu hellitab peanahka, et anda juustele tihedam ja paksem välimus ning vähendab juuste väljalangemist.

Ravitooted aitavad parandada kahjustatud juukseid ning kaitsta neid kõikvõimalike keskkonnamõjude eest. Põhitoodete valikus on:

  • Elustav mask (27,5 EUR) parandab juukseid enne soengusse seadmist ja töötleb neid sügavuti.
  • Juustessejäetav peanaha toonik (50 EUR) niisutab ja tasakaalustab peanahka ja annab juustele paksema välimuse.

Viimistlustooted aitavad rõhutada oma naturaalset juuksestiili või muuta seda vastavalt soovile:

  • Tekstuuri andev matt juuksevaha (18 EUR) piiritleb juukseid ning teeb nad kergesti voolitavaks ja vormitavaks.

Ei ole valitud galeriisse või galerii kustutatud.

Head Uudised GoodNews