1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. VAATA FOTOSID! Ilublogijate õhtu tõi kohale uusi põnevaid brände
VAATA FOTOSID! Ilublogijate õhtu tõi kohale uusi põnevaid brände

VAATA FOTOSID! Ilublogijate õhtu tõi kohale uusi põnevaid brände

head uudisedMöödunud reedel kogunesid mitmed tuntud ilublogijad ja ilutootebrändide esindajad Thaya Ilusalongi, et algatada või tõhustada koostööd nende inimeste vahel, kes jagavad ilusoovitusi, ja nende vahel, kes pakuvad ilutooteid.

Eksklusiivne punasevaibaüritus andis kohaletulnutele võimaluse naeratada fotokaamerasse, limpsida vahuveini, ennekõike aga näha ja tutvuda inimestega, kes lausa elavad ilumaailmas, ning teha tutvust ilubrändidega.

Anname väikese ülevaate õhtu käigus räägitust ja osavõtjate muljeid pakutust.

Kõik brändid pakkusid midagi uut

Blogijate iluõhtul tutvustati kogu ilukonseptsiooni läbi profibrändide. Räägiti uudiseid sellest, mis on turule tulekul, nagu näiteks Ciate meik ja Lottie kollektsioon, ja tutvustati ka nišilõhna Lalique, mis on luksusuudis ilumaailmas.

head uudised2

Eesti sugemetega bränd Vestige Verdant avas sel õhtul uudisvoo, millele järgnesid Australian Gold, American Crew, Dondella, Joico, Rich, Tangel Angel, Guinot, Mary Cohr, Masters Colors, PH Formula, Ciate, Cinq Mondes, Gold Professional Haircare, Leetal Kalmanson, La Biosthetique, Lalique, Kerastase ja OPI. Kõik brändid said tähelepanu osaliseks ja jääb vaid üle oodata vastukaja blogijatelt pärast toodete proovimist.

Palju põnevat nahale ja juustele

Nahahooldusbrändidest tutvustati ilutaastajad ja -hoidjad Prantsusmaalt: La Biosthetique, Cinq Mondes, PH Formula, Mary Cohr, Guinot ning kõik, kes tundsid huvi esitletavate toodete kohta, said neid ka proovida.
Kosmeetikasari Vestige Verdant jagas värskeimaid uudiseid ja avastas, et on veel olemas inimesi, kes Vestige Verdantist pole midagi kuulnud. Australian Gold tutvustas uusi isepruunistavaid tooteid, mis pani ostlema ka teisi maaletoojaid — ilus värske jume meeldib ju kõigile. Külas oli ka American Crew.

Juuksehooldusuudiseid jagati Kerastase, Gold Professional Haircare, Richi, Tangel Angel ja Joico poolt ning jagati näpunäiteid koduseks hoolduseks.

head uudised3

Gold Haircare Professional köitis tähelepanu oma lihtsuse ja löövusega. Enamus blogijatest sai endale proovimiseks tooted koju kaasa ja nüüd jääb vaid oodata, kas Gold võidab südamed.

Kerastase bränd tutvustas Fusio-dose juuksehooldust ja viimistluskreemi Couture Styling Crème de La Crème. Fusio-dose pakub efektseid kokteile juustele, et saavutada parim tulemus. Uuenenud Fusio-dose köitis ka kogenud blogija Stella tähelepanu, kes on aastaid Kerastase tooteid kasutanud.

head uudised4

Blogijad said taasavastada Joico ja Richi tooteid nind uudistada Tangel Angel juukseharju. Tõdesime ka, et Eesti turg ootab Ciate kaubamärki. Brändil on kolm suunda — küünelakid, meik ja Lottie meigipintslid, mille vastu tunti suurt huvi. Elevust tekitas ka blogija Oliavia Palermo küünelakikollektsioon. Sellelt brändilt on oodata uudiseid kevadeks veel ja veel.

head uudised6

Küünehooldusbränd OPI üllatas endiselt. Reedel esitleti Infinitie Shine lakke ja Nail envy uuenenud kollektsioone. Viis aktiivset blogijat tundsid huvi uuenenud küünetehnoloogia vastu ja koostööks läks blogija Emma Amburiga, kelle arvamusi jääme ootama. Prantsuse brändi La Biosthetique vastu tunti samuti suurt huvi ja kaks blogijat registreerisid end brändi meigikoolitusele 7. veebruaril, mis toimub Katrin Sangla õpetustel.

Lõhnad lummasid, ehted särasid

Külalisesinejana oli end esitlemas bränd nimega Lalique oma nišilõhnaga. Brändi ei ole küll veel Thaya Shop&Salon’is müügil, kuid tegu on väga pika ajalooga brändiga, kes sooviks jõuda inimesteni, et pakkuda neile meelelisi elamusi.

head uudised9

Esitletud Amethyst on magus ja lilleline lõhnaõli, mis sobib suurepäraselt enesekindlatele ja sensuaalsetele naistele, kes jumaldavad romantikat ja intriige. See pakatab puuviljade akordidest, mis annavad sellele vastupandamatu ja võrgutava aroomi. Lõhna tipp avaneb musta sõstra, vaarika ja pirni nootidega. Lillelisest südamest kiirgavad pojengi, roosi ja magnoolia noodid. Lõhna elegantse ja sooja põhja moodustavad jänesekapsa, põldmuraka ja muskuse noodid.

head uudised10

Lalique loosis välja blogijate vahel ripatsi koos Amethysti parfüümiga. Ripatsile saab piserdada lõhna ja kanda oma meelislõhna hoopis kaelas.

head uudised13

Juukseehete bränd Dondella leidis omale poolehoidjad, saame vaid jääda ootele, kes blogijatest on peagi kaunistatud kvaliteetsete Dondella ehetega. Disainerehete bränd Leetal Kalmanson pakkus uut lähenemist eneseväljendamiseks — nii mõnedki blogijad soovisid leida eraldi aega, et tutvuda kogu valikuga ja suhestuda paremini Leetal Kalmansoni ehtekunstiga.

Kohal oli blogijate paremik Stella K. Wadowsky, Emilia Elizabeth Chochia, Pirjo Paulus, Leelo Raudsik, Marii, Emma Ambur, Eneli Rahula, Helerin Mölder, Agnes, Katriin Kübar.

VAATA GALERIID!

Head Uudised GoodNews