1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. VAATA GALERIID! Meestemoe trenditooteks on bleiser
VAATA GALERIID! Meestemoe trenditooteks on bleiser

VAATA GALERIID! Meestemoe trenditooteks on bleiser

baltika baltman-01Meestemood ahvatleb sel kevadsuvel katsetama mugavate bleiserite ja lühikeste pükste kombinatsiooni. Moodsalt mugava lõikega jakid on sel hooajal enamasti tumedamates sinistes toonides ning kandmismugavuse huvides minimaalselt vooderdatud. Mängulisust lisavad struktuursed kangad, ruudud ja põnevad mikromustrid herilastest kuni täppideni, mida võib vabalt omavahel kombineerida.

Trenditoode on kahtlemata bleiseriga koos, või miks mitte ka eraldi kandmiseks mõeldud vest, mis imehästi mitte ainult triiksärgi, vaid ka t-särgi peale sobib. Kevadsuvisel hooajal soovitab Montoni meesterõivaste disainer Peeter Rästa riietust valides olla pigem päevasündmustest kaks sammu ees: „Arvestades kevadsuvise hooaja spontaansust, on nutikas valida näiteks bleiser-vest kombinatsioon koos chino-pükstega. Sel moel oled valmis nii pidulikumaks ürituseks, kui ka mugavaks äraolemiseks sõpradega – eemalda vaid pintsak ja näita oma trenditeadlikkust vesti kandes.“

Baltmani kollektsioon on inspireeritud pärastlõunasest Vahemere rannikust St. Tropezis, kus tooni annavad sinise erinevad varjundid, millele sekundeerib kirgas punane, mis otsekui suvise päikeseloojangu intensiivse kumana pilke püüab. Mustritena astuvad lavale mereline triip, suur ruudumuster, lilleprindid ja huvitavad mikrostruktuurid. Suvisesse sooja ideaalselt sobituvad moodsalt pehme joonega jakid on kevadsuvisel hooajal pool-voodriga, mis annab kandjale suurima mugavuse ja liikumisvabaduse, ohverdamata seejuures esinduslikkust ja väljapeetust. Kangad on samuti kvaliteetsed ning kehasõbralikud – linane, linase ja kanepikiu erinevad segud, pehmed siidise tekstuuriga puuvillased materjalid, siidi ja villasegused kangad.

VAATA GALERIID!

Head Uudised GoodNews