1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. VAATA GALERIID! T&M Ilusalong tegi Kroonika kaunid veelgi kaunimaks
VAATA GALERIID! T&M Ilusalong tegi Kroonika kaunid veelgi kaunimaks

VAATA GALERIID! T&M Ilusalong tegi Kroonika kaunid veelgi kaunimaks

kroonika auhinnad 2015_0361Ajakirja Kroonika meelelahutusauhindade galal särasid laval ja saalis paljud kaunid inimesed, kes olid enne rambivalgusesse astumist saanud T&M ilutiimi meistritelt oma ilule viimase lihvi, mis tõi nende sära veelgi tuntavamalt esile.

Kokku oli ilusalongi tiimis kuus inimest, neist kolm juuksurit, Liis Klein, Kaisi Kullamaa ja Andres Pogrebnõi, meigikunstnik Piret Neihaus ja kaks, kes lihtsalt majandasid asjaajamiste käigu – Merilin Markov-Valm ja Helen Jõgi.

“Käisime ise meeskonnaga kohal, meie kliendid olid väga toredad nagu kõik teisedki maised inimesed, sõbralikud ja põnevad,” rääkis ilusalongi looja ja omanik Merilin Markov-Valm. “Muljetest nii palju, et iga kogemus on vinge, eriti kui see on Kroonika telgitagune sigimine-sagimine, igaüks ajab oma asja ja lõpptulemus on ühine. Saime palju uusi tuttavaid ja veel kord mõistmise, et see töö, mida me teeme ehk ilu on lõplikuks säramiseks väga tähtis.”

Eesti meelelahutusauhinnad 2015 jagati Estonia kontserdisaalis ajakirja Kroonika eestvedamisel välja 1. juunil. Tänavuse gala teemaks on “Elu nagu filmis!” ning külalisi oodati galale ooperiteatrile kohaselt vanas Hollywoodi stiilis. Võitjad otsustas rahvahääletus, kus andis oma hääle enam kui 245 000 inimest.

VAATA GALERIID!

Head Uudised GoodNews